Στρατούλης: Δύσκολα τα πράγματα στο Brussels Group -Ζητούν πάλι μειώσεις μισθών και συντάξεων - iefimerida.gr

Στρατούλης: Δύσκολα τα πράγματα στο Brussels Group -Ζητούν πάλι μειώσεις μισθών και συντάξεων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δυσκολία συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στα τεχνικά κλιμάκια τουBrussels Group, όπως τόνισε ο Δημήτρης Στρατούλης.

Όπως δήλωσε στον Real FM, «στο Brussels group είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα», αποκαλύπτοντας ότι οι θεσμοί έχουν επαναφέρει παλαιότερες αξιώσεις τους για μειώσεις μισθών και συντάξεων.

«Αυτοί κινούνται στην ίδια λογική που κινούνταν επί Χαρδούβελη. Ζητάνε αυτά που ζητούσαν από τον κ. Χαρδούβελη και δεν τους τα έδινε», προσέθεσε ο κ. Στρατούλης.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Νίκου Παππά για την τήρηση της κομματικής πειθαρχίας απέναντι στη συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή, διεμήνυσε πως «αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει ταπεινωτική υποχώρηση» και ότι δεν θα τεθούν τέτοια ζητήματα καθώς δεν πρόκειται να έρθει μια κακή συμφωνία.

«Για να πετύχεις σε αυτή τη συμφωνία πρέπει να δείχνεις ότι είσαι έτοιμος για τη ρήξη», υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης ενώ ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση είναι έτοιμη να στηρίξει τη χώρα και τον ελληνικό λαό ακόμα και σε ενδεχόμενη αποτυχία.

Τέλος, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν θα υπογράψει νέο μνημόνιο καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν χειρότερο ακόμη και από τη χρεοκοπία.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ