Ετσι θα είναι η Νέα Υόρκη το 2030: Οι νέοι πύργοι που θα χτιστούν [εικόνες] - iefimerida.gr

Ετσι θα είναι η Νέα Υόρκη το 2030: Οι νέοι πύργοι που θα χτιστούν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι το 2030, γίγαντες της αρχιτεκτονικής όπως το One World Trade Center και ο One57 θα επισκιαστούν από τους νέους ουρανοξύστες που θα χτιστούν στο Μανχάταν.

Ενα art studio δημιούργησε πρόσφατα μία εικόνα του πώς θα μοιάζει ο ορίζοντας της Νέας Υόρκης σε 15 χρόνια, αφότου θα έχουν χτιστεί τα νέα αρχιτεκτονικά μεγαθήρια που σχεδιάζονται για τα επόμενα χρόνια.

Η πιο εμφανής διαφορά ανάμεσα στο σήμερα και το 2030 θα είναι η 57η οδός, που θα φιλοξενήσει τα υψηλότερα κτίρια στο δυτικό ημισφαίριο.

Ο Nordstrom Tower υπολογίζεται να φτάσει τα 547 μέτρα 15 ορόφους μεγαλύτερος από το νέο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου που χτίστηκε στη θέση των Δίδυμων Πύργων. Ο Moma Tower στην 53η οδό θα είναι επίσης ένα εντυπωσιακό κτίριο

Η εικόνα, που παρουσίασε η VisualHouse, δείχνει τη νέα όψη της Νέας Υόρκης το 2030, όταν θα ολοκληρωθούν όλα τα νέα κτίρια.

Ετσι θα είναι η Νέα Υόρκη το 2030: Οι νέοι πύργοι που θα χτιστούν [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ετσι θα είναι η Νέα Υόρκη το 2030: Οι νέοι πύργοι που θα χτιστούν [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ