Τινάζει την μπάνκα ο Ολυμπιακός για Καρίγιο - Προσφορά 8 εκατ. ευρώ για τον Αργεντινό - iefimerida.gr

Τινάζει την μπάνκα ο Ολυμπιακός για Καρίγιο - Προσφορά 8 εκατ. ευρώ για τον Αργεντινό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να αποκτήσει τον Καρίγιο και το αποδεικνύει με πράξεις. Οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν την προσφορά τους στα 8 εκ. ευρώ προς την Εστουντιάντες για την παράχωρηση του Αργεντινού επιθετικού και περιμένουν με ανυπομονησία την απάντηση του συλλόγου.

Ο Καρίγιο είναι ο Νο1 στόχος του Ολυμπιακού για την επίθεση της ομάδας και μετά τον Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος είχε αναλάβει την πρώτη προσέγγιση, στο παιχνίδι μπήκε και ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο Γάλλος επικοινώνησε με τον Βερόν προκειμένου να τον πείσει να αποδεχτεί η Εστουντιάντες την πρόταση αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Τύπου στην Αργεντινή, ο ποδοσφαιριστής έχει κάνει μια αρχική συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του. Η Εστουντιάντες είχε οριοθετήσει το σημείο αγοράς του παίκτη στα 10 εκ. ευρώ ωστόσο δεν είναι καθόλου απίθανο να πει τελικά το «ναι» και στα 8 εκ. ευρώ του Ολυμπιακού, ο οποίος παραμένει μέχρι και σήμερα η μοναδική ομάδα που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την αγορά του παίκτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ