Μαρία Κανελλοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ) εναντίον Ράδιο Αρβύλα: Σιγά τη σάτιρα.... - iefimerida.gr

Μαρία Κανελλοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ) εναντίον Ράδιο Αρβύλα: Σιγά τη σάτιρα....

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τους συντελεστές της σατιρικής εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» τα έβαλε η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην ηθοποιός, Μαρία Κανελλοπούλου.


Ο λόγος είναι ότι σατίρισαν, όπως η ίδια λέει, τον βουλευτή Επικρατείας του κυβερνώντος κόμματος, πανεπιστημιακό Κωνσταντίνο Τσουκαλά.

Η κυρία Κανελλοπούλου έγραψε στην προσωπική σελίδα της στο Facebook:
«Όταν είσαι "Ράδιο-Αρβύλα" μπορείς να "σατιρίζεις" ακόμα και τον Κωνσταντίνο Τσουκαλά....."Δεν ξέρει να μιλάει"....Όχι βρέ....Δεν ξέρει....», για να προσθέσει: «Παραδώστε εσείς μαθήματα.....Γι'αυτό πληρώνεστε εξ άλλου....Για να "μεταλαμπαδεύετε "Γλώσσα, Δημοκρατία, Αξίες...Ούπς!!! Ξέχασα!!! Η "σάτιρα" είναι υπεράνω κριτικής...».

Τη συγκεκριμένη άποψη της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, εκτός των πολιτικών φίλων της, σχολίασε και ο γνωστός σκηνοθέτης-σεναριογράφος, κ. Κώστας Φέρρης, ο οποίος σημείωσε: «Σιγά τη σάτιρα…».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ