Διέσυρε τον Αρη ο Ολυμπιακός - Εκανε το 1-0 στη σειρά με σκορ 98-53 - iefimerida.gr

Διέσυρε τον Αρη ο Ολυμπιακός - Εκανε το 1-0 στη σειρά με σκορ 98-53

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα πρόβλημα να φτάσει στην άνετη νίκη με σκορ 98-53 επί του Άρη και να κάνει ταυτόχρονα το 1-0 στη σειρά των πλέι-οφ της Α1 Basket League.

Οι ερυθρόλευκοι πάτησαν το πόδι στο γκάζι από το πρώτο λεπτό και κατάφεραν να κλείσουν το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενοι στο σκορ 31-12. Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο δεκάλεπτο αν και ο Αρης κατάφερε να παίξει κάπως καλύτερη άμυνα, με το ημίχρονο να κλείνει στο 52-25!

Οι γηπεδούχοι έχοντας 76% ποσοστό ευστοχίας στα σουτ δύο πόντων, διατήρησαν τη διαφορά στο +29 κατά τη διάρκεια της 3ης περιόδου και την εκτόξευσαν στο τελευταίο δεκάλεπτο πετυχαίινοντας ένα επιμέρους 27-11 φτάνοντας στο τελικό 98-53. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά την Παρασκευή με τον Ολυμπιακό να ψάχνει μια ακόμη νίκη προκειμένου να βρεθεί πλέον μια ανάσα από τα τελικά της Α1.

Τα δεκάλεπτα
31-12, 21-13, 19-17, 27-13

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Αρης μπάσκετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ