Εφτασε στην Ελλάδα ο Βέμερ - «Χαρούμενους που ήρθα στον Παναθηναϊκό» - iefimerida.gr

Εφτασε στην Ελλάδα ο Βέμερ - «Χαρούμενους που ήρθα στον Παναθηναϊκό»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Ελλάδα έφτασε το απόγευμα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Γενς Βέμερ, ο οποίος αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πράσινους.

Ο 29χρονος δεξιός μπακ, ολοκήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Πάντερμπορν και μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με το τριφύλλι, έφτασε στην Ελλάδα προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

«Είναι πολύ ωραία που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την πρόσκληση. Είμαι εδώ για να δω κάποια πράγματα παραπάνω και θα δούμε τι θα γίνει. Είναι μία νέα εμπειρία για εμένα. Για αυτό ήθελα να δω κάποια πράγματα παραπάνω και ήρθα εδώ. Ο Παναθηναϊκός είναι μία παραδοσιακή δύναμη. Ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ελλάδα και πολύ γνωστό στην Ευρώπη. Χαίρομαι που ήρθα εδώ» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γενς βεμερ Παναθηναϊκός Γερμανός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ