Σοκ: Ο Σαμ Σέπαρντ στη φυλακή [εικόνες] - iefimerida.gr

Σοκ: Ο Σαμ Σέπαρντ στη φυλακή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπήρξε ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες, εξαιρετικός ηθοποιός, υποψήφιος για Οσκαρ και βραβευμένος με Πούλιτζερ θεατρικός συγγραφέας.

Η εικόνα του Σαμ Σέπαρντ, ο οποίος συνελήφθη στη Σάντα Φε για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, προκαλεί σοκ.

Σοκ: Ο Σαμ Σέπαρντ στη φυλακή [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 71χρονος ηθοποιός και συγγραφέας συνελήφθη έξω από εστιατόριο και αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ, ισχυριζόμενος ότι έχει πιει δύο τεκίλες. Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν από τους υπεύθυνους του εστιατορίου, διαπίστωσαν πως ήταν σε κακή κατάσταση, με κοκκινισμένα μάτια, ενώ παραπατούσε από το αλκοόλ, οπότε συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Σοκ: Ο Σαμ Σέπαρντ στη φυλακή [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται να οδηγεί μεθυσμένος, καθώς αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί και τον Ιανουάριο του 2009. Αυτή τη φορά, όμως, δεν ορίστηκε εγγύηση για την απελευθέρωσή του, οπότε από το Σάββατο που συνελήφθη μέχρι και χθες παρέμενε πίσω από τα κάγκελα.

Ο Σέπαρντ υπήρξε για σχεδόν 30 χρόνια ζευγάρι με τη Τζέσικα Λανγκ, με την οποία γνωρίστηκε στην αξέχαστη ταινία «Φράνσις» το 1982.

Σοκ: Ο Σαμ Σέπαρντ στη φυλακή [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Σοκ: Ο Σαμ Σέπαρντ στη φυλακή [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαμ Σέπαρντ Ηθοποιός φυλακή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ