Προσεύχονται μαζί πριν το γάμο: Η γαμήλια φωτογραφία που λύγισε το διαδίκτυο [εικόνες] - iefimerida.gr

Προσεύχονται μαζί πριν το γάμο: Η γαμήλια φωτογραφία που λύγισε το διαδίκτυο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας πεζοναύτης και η σύζυγος του, ράγισαν καρδιές στο διαδίκτυο με τη φωτογραφία του γάμου τους στην οποία προσεύχονται μαζί, λίγα λεπτά πριν από την τελετή τους.

Ο 21χρονος δεκανέας Κάλεμπ Ιαργουντ και η 22χρονη αρραβωνιαστικιά του, Μάγκι από το Άσβιλ, της Βόρειας Καρολίνας, στέκονται με τα μάτια τους κλειστά και προσεύχονται πριν το γάμο τους. Οπως αποκάλυψε ο Κάλεμπ, ο ίδιος ευχαριστούσε το Θεό που του έδωσε μια τέτοια όμορφη γυναίκα .

«Ημασταν έτοιμοι να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα στη ζωή μαζί, και δεν θέλαμε να κάνουμε ένα βήμα χωρίς να είναι στο θέλημα του Θεού» δήλωσε στο Today.com ο 21χρονος.

«Προσευχήθηκα στο Θεό για την όμορφη και έξυπνη γυναίκα που μου έδωσε» Προκειμένου να αποφύγει να δει ο ένας τον άλλο πριν από την τελετή, το ζευγάρι στάθηκαν μακριά ο ένας από τον άλλο, με τα μάτια τους κλειστά κατά τη διάρκεια της προσευχής.

Οπως λέει η 22χρονη Μάγκι: «Οταν έπιασα το χέρι του, έτρεμε πολύ, ήξερα ότι ήταν πολύ νευρικός. Με ανακούφισε να ξέρω ότι ο άνθρωπος που ετοιμαζόταν να με παντρευτεί αισθανόταν το ίδιο για το Θεό όπως κι εγώ»

Ο φωτογράφος Ντουέιν Σμιντ, ο οποίος τράβηξε την συγκεκριμένη εικόνα, μοιράστηκε την φωτογραφία στη σελίδα του στο Facebook εκείνο το βράδυ, γράφοντας: «Έχω φωτογραφήσει πολλούς γάμους. Αυτό πρέπει να είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που φωτογράφισα ποτέ. Πριν από την τελετή και πριν καν δουν ο ένας τον άλλο, είπαν μια προσευχή για το γάμο και τη ζωή τους. Φοβερό.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζευγάρι Εκκλησία γάμος φωτογραφία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ