Προφυλακιστέος ο παιδόφιλος πρώην ναυαγοσώστης - Η απίστευτη δικαιολογία που προέβαλε - iefimerida.gr

Προφυλακιστέος ο παιδόφιλος πρώην ναυαγοσώστης - Η απίστευτη δικαιολογία που προέβαλε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 49χρονος ναυαγοσώστης που συνελήφθη το Σάββατο, έχοντας πάνω του υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε την κατοχή του επίμαχου υλικού αλλα υποστήριξε ότι ουδέποτε εχει προσεγγίσει σεξουαλικα παιδιά. Μάλιστα, προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας οτι έχει ενα πάθος που προέκυψε από πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας.

«Δεν έχω αγγίξει ποτε παιδι. Το πάθος μου είναι απόρροια στυτικής δυσλειτουργίας που προκλήθηκε το 2007 μετα απο επέμβαση προστατεκτομής στην οποία υποβλήθηκα. Ζητώ συγνώμη. Κατέβαζα υλικό παιδικής πορνογραφίας, εξαιτίας της ανικανότητάς μου να συνευρεθώ με γυναίκα» φέρεται να είπε απολογούμενος.

Στο σακίδιο του κατηγορουμένου είχε εντοπιστεί μια κάμερα χειρός καθώς κι ένα ζευγάρι κιάλια με ενσωματωμένη οθόνη και κάμερα εγγραφής. Μετά από έλεγχο των αρχών, στην κάμερα εντοπίστηκαν 11 φωτογραφίες παιδιών απο την πλαζ της Βουλιαγμένης, καθώς και δύο βίντεο τα οποία - σύμφωνα με τον ίδιο - είχε «κατεβάσει» από site του εξωτερικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ