Η μεγαλύτερη διαδραστική εικόνα του κόσμου – Το Mont Blanc στην οθόνη σας με κάθε λεπτομέρεια [εικόνα] - iefimerida.gr

Η μεγαλύτερη διαδραστική εικόνα του κόσμου – Το Mont Blanc στην οθόνη σας με κάθε λεπτομέρεια [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την μεγαλύτερη εικόνα του κόσμου δημιούργησε μια ομάδα «τρελών» φωτογράφων: Απεικονίζει την υψηλότερη κορυφή της Ευρώπης, το Mont Blanc και είναι διαδραστική. Μπορείτε να ζουμάρετε, σε ανάλυση μέχρι 365 gigapixel και θα δείτε λεπτομέρειες που θα σας πάρουν τα μυαλά.

Σύμφωνα με την Daily Mail, αν είχε εκτυπωθεί αυτή η φωτογραφία θα καταλάμβανε ένα χώρο, όσο ένα... γήπεδο ποδοσφαίρου.

Μια διεθνής ομάδα υπό την καθοδήγηση του ιταλού φωτογράφου Filippo Blengini έφτιαξε τη γιγαντιαία εικόνα που την ονόμασε in2white project.

«Απλά θέλαμε να το παρουσιάσουμε όπως φαίνεται στα μάτια μας. Βουνό εκπληκτικής ομορφιάς και μεγέθους. Ήμασταν αρκετά γενναίοι, τρελοί και φιλόδοξοι για να σκεφτούμε για μια γιγαντιαία πανοραμική εικόνα και να καταγράψουμε κάθε λεπτομέρεια» εξήγησε ο Blengini.
Η απίστευτη εικόνα απαίτησε δύο εβδομάδες διαρκούς φωτογράφισης, σε υψόμετρο 3.500 μέτρων, υπό θερμοκρασίες 10 βαθμούς Κελσίου υπό το μηδέν. Η ομάδα συγκέντρωσε 70.000 φωτογραφίες για να φτιάξουν το μεγαλύτερο πανόραμα του κόσμου.

Χρησιμοποιήστε το ποντίκι για να περιηγηθείτε στο εκπληκτικό τοπίο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mont Blanc εικόνα διαδραστική φωτογραφία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ