Λυμπερόπουλος: Επένδυση για την ΑΕΚ ο Δέλλας - iefimerida.gr

Λυμπερόπουλος: Επένδυση για την ΑΕΚ ο Δέλλας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχει ζήσει με την ΑΕΚ πολλές καλές και κακές στιγμές. Ολες αυτές οι εμπειρίες από τότε που πρωτοπέρασε την πύλη των Θρακομακεδόνων το καλοκαίρι του 2003, μέχρι και σήμερα, τον έχουν «δέσει» με την ΑΕΚ.

Και ας μην γεννήθηκε ΑΕΚ και ας μην πούλησε ΑΕΚοφροσύνη ποτέ του.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ήταν εκεί στο ξεκίνημα το 2013. Στο «χτίσιμο» της ΑΕΚ για την επιστροφή. Έστησε την ομάδα της Γ’ εθνικής που έπρεπε να κερδίζει σε χωράφια και χωριά, έστησε και την φετινή ομάδα σε μεγάλο βαθμό, έχοντας κλείσει σημαντικές μεταγραφές πριν αποχωρήσει.

Έφυγε τον Ιούνιο του 2013 από την ΑΕΚ σε ένα φιλικό «διαζύγιο», καθότι είχε διαφωνίες και διαφορετική φιλοσοφία πια με την διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Ο Λύμπε ποτέ δεν καταφέρθηκε δημοσίως εναντίον κάποιου εκπροσώπου και στήριζε πάντα την ομάδα. Και τελικά δικαιώθηκε και αυτός μιας και η ΑΕΚ επέστρεψε ως πρώτη στην Super League.

Μία ημέρα μετά την επιστροφή της ΑΕΚ στην φυσική της θέση, έπειτα από το 1-0 επί του Ηρακλή, ο «Λύμπε» μίλησε στο enwsi.gr. Για την ομάδα που πέτυχε τον στόχο της επιστροφής και τον Τραϊανό Δέλλα, τον αρχιτέκτονα της.

«Η επιστροφή ήταν αναμενόμενη. Το περιμέναμε όλοι. Ήταν θέμα χρόνου να γυρίσει η ΑΕΚ στην Super League. Επειδή όμως τίποτε δεν γίνεται με τα λόγια, αλλά με πολλή δουλειά θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους. Στους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή και το τιμ του και την διοίκηση της ΑΕΚ» ήταν τα πρώτα λόγια του Λυμπερόπουλου.

Εν συνεχεία μίλησε και για την επόμενη μέρα, που βρίσκει την ΑΕΚ μετά από δύο χρόνια απουσίας στην φυσική της θέση «Ελπίζω τώρα να έρθουν τα καλύτερα. Οι καλύτερες ημέρες για την ΑΕΚ. Γιατί τις αξίζει η ιστορία της και ο κόσμος της. Αυτός ο κόσμος που και πριν τα δύο χρόνια και σε αυτά τα δύο χρόνια ήταν πάντα στο πλάι της».

Τέλος, ο «Λύμπε» μίλησε και για τον φίλο του και προπονητή της ΑΕΚ Τραϊανό Δέλλα, που πιστώνεται εν πολλοίς την εικόνα της ομάδας σε αυτά τα δύο χρόνια με την δουλειά του. Και μετά από τις τελευταίες ημέρες με αρκετή ένταση και φημολογία, ο Λυμπερόπουλος στέλνει το μήνυμα του για τον Δέλλα προς όλους. «Για τον προπονητή Δέλλα ήμουν σίγουρος. Εχει πολλές δυνατότητες και θα φανούν αυτές και στο μέλλον. Είναι μεγάλη επένδυση για την ΑΕΚ που τον έχει και γενικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ