54χρονος καλεί σε γεύμα τους αγαπημένους του, πριν την ευθανασία [εικόνες] - iefimerida.gr

54χρονος καλεί σε γεύμα τους αγαπημένους του, πριν την ευθανασία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δύναμη της ψυχής του δείχνει η απόφαση ενός 54χρονου άντρα να βάλει τέλος στη ζωή του με ευθανασία, προκειμένου να μην γίνει βάρος στην οικογένειά του, λόγω της ασθένειάς του.

Όταν οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι έχει όγκο στην σπονδυλική του στήλη, ο οποίος δεν μπορούσε να αφαιρεθεί με χειρουργική επέμβαση, ο Τζέφρι Σπέκτορ από την Βρετανία φοβήθηκε ότι από στιγμή σε στιγμή θα έμενε παράλυτος και θα έπρεπε να επιβαρύνει την οικογένειά του με την φροντίδα του.

54χρονος καλεί σε γεύμα τους αγαπημένους του, πριν την ευθανασία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μην επιθυμώντας κάτι τέτοιο, αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, όσο ήταν ακόμα σε θέση να το κάνει μόνος του. Η οικογένειά του, η γυναίκα και οι τρεις κόρες του, όπως ήταν φυσικό, έφεραν αντιρρήσεις, ωστόσο σεβάστηκαν και στήριξαν την απόφασή του.

Ταξίδεψαν οικογενειακώς στην Ελβετία, όπου είχαν απευθυνθεί σε μια κλινική η οποία προχωρά σε ευθανασίες. Μάλιστα, ένα βράδυ πριν λάβει την μοιραία δόση βαρβιτουρικών, ο Τζέφρι μοιράστηκε ένα τελευταίο γεύμα με τα αγαπημένα του πρόσωπα, και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

«Ο άντρας μου έβαλε τέλος στη ζωή του με αξιοπρέπεια και αυτό ήταν που επιθυμούσε πάνω απ' όλα», δήλωσε η σύζυγός του Ιλέιν.

54χρονος καλεί σε γεύμα τους αγαπημένους του, πριν την ευθανασία [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 54χρονος ευθανασία δείπνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ