Παρελθόν από τη Ρεάλ ο Κάρλο Αντσελότι - iefimerida.gr

Παρελθόν από τη Ρεάλ ο Κάρλο Αντσελότι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν δεδομένο, έγινε και επίσημο. Ο Κάρλο Αντσελότι αποτελεί παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο Αντσελότι συναντήθηκε με τον Πέρεθ και του εξέφρασε την επιθυμία να μη συνεχίσει στον πάγκο της «βασίλισσας» κάτι που έγινε αποδεκτό αμέσως από τον πρόεδρο του συλλόγου. Πάντως το «διαζύγιο» των δύο πλευρών είναι βελούδινο αφού στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Πέρεθ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ιταλό προπονητή.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου πριν δεχθεί ερωτήσεις, ανέφερε:

«Θέλω να σας ενημερώσω ότι αποφασίσαμε το τέλος της συνεργασίας μας με τον Κάρλο Αντσελότι. Ηταν μία δύσκολη απόφαση. Ο Αντσελότι κατέκτησε όχι μόνο το Champions League, αλλά κέρδισε και την αγάπη όλων μας. Πήρε το 10ο και θα είναι μέρος της ιστορίας μας. Ωστόσο, η Ρεάλ είναι τεράστιος σύλλογος και πρέπει να παίρνει τίτλους. Θέλω να ευχαριστήσω στον Αντσελότι για τη συνεργασία μας και την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσουμε τον νέο προπονητή μας»

Για τις δηλώσεις παικτών υπέρ Αντσελότι: «Σίγουρα οι παίκτες μίλησαν για την αγάπη που είχαν στον προπονητή, αλλά το ίδιο αισθανόμαστε κι εμείς. Ηταν ένα δείγμα της σχέσης που υπήρχε. Πρέπει όμως να βάζουμε πάνω απ’ όλα το συμφέρον της ομάδας»!

Για τον επόμενο προπονητή: «Οφείλουμε να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα και θα το κάνουμε με ένα καινούργιο προπονητή»!

Για το εάν ο Αντσελότι ήταν ο υπεύθυνος για το ότι δεν κατακτήθηκαν τίτλοι φέτος: «Κανείς δεν είναι αποκλειστικός υπεύθυνος. Εγιναν λάθη, αλλά όπως συμβαίνει σε όλες τις ομάδες του κόσμου, η θέση του προπονητή είναι αυτή που υποφέρει περισσότερο απ’ όλες, όταν κάτι δεν πάει καλά»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ