Απόφαση-ανατροπή: Ασκησε έφεση ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για την απαλλαγή της Βέροιας - iefimerida.gr

Απόφαση-ανατροπή: Ασκησε έφεση ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για την απαλλαγή της Βέροιας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόφαση «βόμβα» από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, ο οποίος αποφάσισε να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του πειθαρχικού οργάνου της Super League για απαλλαγή της Βέροιας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό το 2013.

Η πειθαρχική επιτροπή της Super League είχε απαλλάξει την ομάδα της Ημαθίας από την κατηγορία της δωροδοκίας και αλλοίωσης αποτελέσματος λόγω αμφιβολιών, ενώ για τον ίδιο λόγο είχαν απαλλαγεί ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Αρβανιτίδης και ο πρώην γενικός αρχηγός Γιώργος Λαναρής.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, είχε δικαίωμα έφεσης για την απόφαση και τελικά αυτή έγινε, όχι από τον ίδιο αλλά από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά. Πλέον η υπόθεση θα επανεξεταστεί, πράγμα που σημαίνει πως η παραμονή της Βέροιας στη Super League ξαναγίνεται επισφαλής, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να ελπίζει σε σωτηρία ο Λεβαδειακός.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ