Σε διακοπές ο Ολυμπιακός – Τρέχουν τα μεταγραφικά - iefimerida.gr

Σε διακοπές ο Ολυμπιακός – Τρέχουν τα μεταγραφικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σεζόν δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί με καλύτερο τρόπο για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στο 17ο νταμπλ της ιστορίας τους, απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο στον τελικό του Κυπέλλου και απέδειξαν σε μια ακόμη σεζόν ότι ήταν η καλύτερη ελληνική ομάδα εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από σήμερα σε ρυθμούς... διακοπών. Ο Βίτορ Περέιρα αναχώρησε για την Πορτογαλία όπου θα παραμείνει τις επόμενες δέκα ημέρες έχοντας βέβαια ανοιχτή επικοινωνία με την ΠΑΕ για τις μεταγραφικές εξελίξεις που τρέχουν.

Οι υποχρεώσεις άλλωστε ολοκληρώθηκαν και οι παίκτες αναχωρούν ένας-ένας για τις πατρίδες τους αλλά και για ολιγοήμερες διακοπές προκειμένου να φορτίσουν μπαταρίες ενόψει της νέας προετοιμασίας. Πολλοί βέβαια από τους παίκτες που ήταν στο φετινό ρόστερ, δεν θα επιστρέψουν για την ερυθρόλευκη φανέλα. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Κώστα Μήτρογλου, του οποίου ο δανεισμός από τη Φούλαμ δεν θα ανανεωθεί ενώ στη Γερμανία θα επιστρέψει και ο Σαντάνα. Παρελθόν θα αποτελέσει σίγουρα και ο Ιμπραϊμ Αφελάι ενώ σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένεται να το κρίσιμο ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Νταβίντ Φουστέρ.

Ποιοι έρχονται

Με δεδομένη την αποχώρηση του Μήτρογλου, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για έναν βασικό επιθετικό περιοχής. Ο Καρίγιο της Εστουντιάντες βρίσκεται πάντα ψηλά στη λίστα ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις της Εστουντιάντες ίσως αποδειχθούν καθοριστικές στο να μην ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Ρομπίνιο είναι ένα όνομα, το οποίο εξακολουθεί να ενδιαφέρει τους νταμπλούχους Ελλάδας ωστόσο σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να παραμείνει στην πατρίδα του και να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα με τη Σάντος.

Οσον αφορά τον 22χρονο Γιουσούφ Σαμπαλί, φέρεται να είναι ήδη μέλος του Ολυμπιακού. Ο 22χρονος πλάγιος μπακ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και αναμένεται να υπογράψει στον Ολυμπιακό αφού περάσει πρώτα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ο Σαμπαλί την τελευταία διετία αγωνιζόταν στην Εβιάν ως δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν, μετρώντας 71 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Βίτορ Περέιρα μεταγραφές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ