Τα ζώδια της Δευτέρας 25 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 25 Μαΐου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Εσείς οι Κριοί τις ημέρες αυτές θα έχετε πολλές συζητήσεις, μπορεί όμως οι συζητήσεις αυτές να είναι απατηλές, ενώ μια κίνηση που θα κάνετε σήμερα στο παρασκήνιο ενδεχομένως να μην έχει το αποτέλεσμα που θέλετε. Την περίοδο αυτή μπορεί να δημιουργηθεί ένα ρήγμα στις σχέσεις όσων είστε γεννημένοι γύρω στις 9 Απριλίου.

Ταύρος

Ταύροι μου, με την Αφροδίτη (κυβερνήτης πλανήτης σας) να μην δέχεται σήμερα καλές όψεις, ενδεχομένως σε μια συνάντησή σας να υπάρξει ένα εμπόδιο το οποίο ίσως σχετίζεται με την εργασία σας ή με την επαγγελματική σας ζωή. Αποφύγετε τώρα τις οικονομικές συναλλαγές καθώς το τετράγωνο Άρη –Ποσειδώνα δεν σας οδηγεί σωστά. Αποφύγετε να αναμίξετε τους φίλους σας με τα οικονομικά σας θέματα. Κάποιες υποθέσεις καθυστερούν.

Δίδυμοι

Για εσάς τους Διδύμους ο καιρός αυτός δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός, καθώς το τετράγωνο Άρη –Ποσειδώνα δημιουργεί απρόσμενες καταστάσεις! Ειδικά όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 31 Μαΐου θα πρέπει να προσέχετε τυχόν λαθεμένες εκτιμήσεις στον επαγγελματικό σας τομέα ή στην κοινωνική σας ζωή. Σήμερα, ένα οικονομικό θέμα θα μπορούσε να πάρει μια απρόβλεπτη τροπή. Οικογενειακά θέματα σας απασχολούν άμεσα.

Καρκίνος

Εσείς οι Καρκίνοι, ειδικά των πρώτων ημερών, φαίνεται ότι είστε σε μια καλή φάση, ενδεχομένως όμως κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες να εμποδίζουν αυτή τη στιγμή τα σχέδιά σας. Η συναισθηματική σας ζωή παίρνει μια απρόβλεπτη τροπή, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 12 Ιουλίου, με τον Ουρανό να φέρνει απρόσμενα γεγονότα (συναντήσεις ,επαφές και συμφωνίες) για τα οποία όμως δεν υπόσχεται διάρκεια. Προσοχή λοιπόν.

Λέων

Για εσάς τους Λέοντες η περίοδος αυτή είναι κάπως περίεργη, με τις μυστικές επαφές ή τις μυστικές συμφωνίες να μην ευνοούνται, ενώ η παρουσία του Άρη στους Διδύμους δείχνει ότι ενδεχομένως να υπάρχει μια απατηλή κατάσταση σε ότι έχει σχέση με την συλλογική δουλειά, ειδικά αν εμπλέκονται σε αυτήν και οικονομικά ζητήματα. Επίσης, παρά το γεγονός ότι ο Δίας ευνοεί τα σχέδιά σας μπορεί να εξαπατηθείτε από κάποιους φίλους σας. Προσέχετε λοιπόν. Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τα οικονομικά σας ( τόσο τα τρέχοντα, όσο και οι όσο και οι οικονομικές υποχρεώσεις σας προς τρίτους) δεν φαίνεται να παίρνουν ένα σωστό δρόμο.

Παρθένος

Με την Σελήνη σήμερα στο δικό σας ζώδιο, οι Παρθένοι που είστε γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας μπορεί να αντιμετωπίσετε ένταση σε οικογενειακό επίπεδο, ενώ για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 1-2 Σεπτεμβρίου η ένταση μπορεί να αφορά τις σχέσεις σας ή κάποιες επαγγελματικές σας υποθέσεις. Προσοχή λοιπόν. Την περίοδο αυτή μπορεί να κινείστε με λάθος τρόπο, ενώ οι φίλοι σας δεν δείχνουν έτοιμοι αυτή τη στιγμή να αποδεχθούν και τις δικές σας απόψεις

Ζυγός

Για εσάς τους Ζυγούς οι μέρες αυτές είναι μια δύσκολη φάση για την επαγγελματική ή την κοινωνική σας ζωή. Ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 Οκτωβρίου, μια σχέση ή μια συνεργασία μπορεί να παίρνει μια νέα τροπή, ενώ μια υπόθεσή σας που έχει σχέση με ταξίδια, με σπουδές ή με νομικά ή διαδικαστικά θέματα, φαίνεται να προσκρούει σε κάποια εμπόδια. Μην αναμίξετε χρηματικά ζητήματα με αγαπημένους σας ανθρώπους.

Σκορπιός

Σκορπιοί μου δεν είναι σήμερα μια καλή ημέρα για να συζητήσετε ένα συναισθηματικό σας θέμα, ενώ θα πρέπει να προσέχετε γενικότερα τον εργασιακό σας χώρο. Θέματα που έχουν σχέση με την υγεία σας ή την υγεία των δικών σας ανθρώπων σας απασχολούν άμεσα.

Τοξότης

Εσείς οι Τοξότες θα δείτε τις σχέσεις σας να ταλαιπωρούνται αυτές τις ημέρες, ενώ όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 1-2 Δεκεμβρίου μπορεί να αντιληφθείτε ένα λάθος που έχει γίνει σε αυτές! Προσέχετε τις οικογενειακές σας σχέσεις αλλά και τις σχέσεις σας με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Οποιαδήποτε ενέργεια έχει σχέση με το υγρό στοιχείο θα πρέπει να την προσέχετε ιδιαίτερα. Αν είστε γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας αντιμετωπίζετε μια δυσκολία στις επαγγελματικές ή τις κοινωνικές σας επαφές.

Αιγόκερως

Εσείς οι Αιγόκεροι βρισκόσαστε σε μια περίοδο που κάνετε νέα σχέδια, θα πρέπει όμως να προσέχετε τόσο κάποια θέματα στην εργασία σας όσο και την υγεία σας. Μην επιτρέπετε σε τρίτους να παρεμβαίνουν στη δουλειά σας. Οι σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας μπορεί να πάρουν μια απρόσμενη τροπή. Δεν αποκλείεται, αν είστε γεννημένοι γύρω στις 9-10 Ιανουαρίου, να κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία, καθώς όμως η όλη κατάσταση δεν διαρκεί πολύ, φροντίστε να είστε κάπως επιφυλακτικοί.

Υδροχόος

Υδροχόοι μου, θέματα τα οποία έχουν σχέση με τα δημιουργικά σας σχέδια ή με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας δεν ευνοούνται αυτόν τον καιρό, ενώ στον χώρο της εργασίας ενδεχομένως κάποια πρόσωπα να σας απογοητεύουν. Την περίοδο αυτή δεν θα πρέπει να αναμίξετε τα οικονομικά σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν και θα κάνετε πολλά έξοδα για αυτούς που αγαπάτε, υπάρχει ένα γενικότερο μπέρδεμα, με τα οικονομικά σας (τόσο τα τρέχοντα όσο και αυτά που έχουν σχέση με άλλους) να εμποδίζονται γενικότερα.

Ιχθείς

Για εσάς τους Ιχθείς αυτή είναι μια περίεργη περίοδος, με την Σελήνη απέναντί σας να σας θυμίζει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Επίσης, ένα οικογενειακό θέμα, ειδικά για όσους έχετε γενέθλια γύρω στις 28 Φεβρουαρίου, παίρνει μια νέα τροπή. Προσέχετε τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, αλλά και οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με το υγρό στοιχείο. Για όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Μαρτίου μια συνάντηση που θα θέλατε ή που θα έχετε σήμερα, θα πάρει μια απρόσμενη τροπή λόγω ενός οικονομικού θέματος.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ