Ο ΠΑΟ βλέπει Champions League με υπογραφή Μπεργκ [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο ΠΑΟ βλέπει Champions League με υπογραφή Μπεργκ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟΚ νωρίτερα είχε μείνει στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα και έτσι ο Παναθηναϊκος δεν... πέταξε το δώρο.

Με δύο υπέροχα γκολ του Μάρκους Μπεργκ ο ΠΑΟ κέρδισε με 2-0 τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο είναι το "αφεντικό" για την πρώτη θέση των πλέι οφ, για να παίξει το καλοκαίρι στα προκριματικά του Champions League.

Eτσι, μετά από 2 αγωνιστικές στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός έχει οκτώ βαθμούς, ο ΠΑΟΚ τέσσερις, ο Αστέρας Τρίπολης δύο και ο Ατρόμητος έναν.

Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στον Ατρόμητο και με δυο γκολ του Μάρκους Μπεργκ πήρε κεφάλι στη διαδικασία των play off. Το τριφύλλι στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή και την υπεροή αλλά όχι τις ευκαιρίες, είδε τον διαιτητή Αρετόπουλο να ακυρώνει ένα καθαρό γκολ του Ταυλαρίδη αλλά στο δεύτερο ημίχρονο εμφάνισε εξαιρετικό πρόσωπο και πήρε αυτό που ήθελε στο ματς της Λεωφόρου.

Με τον Σωτήρη Νίνη στο 60' να κάνει... μαγικά πράγματα και να σερβίρει, ο Μπεργκ κεραυνοβόλησε τον Γκορμπούνοφ και έδωσε προβάδισμα στον Παναθηναϊκό. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Μαυρίας ήταν αυτός που πήρε... σειρά για να δώσει ασίστ στον Σουηδό φορ. Ο Μπεργκ με πολύ ωραία κίνηση πρόλαβε την άμυνα και με εξαιρετική κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στη Λεωφόρο!

Ο ΠΑΟΚ είχε τρία δοκάρια και πολλές ευκαιρίες κόντρα στον Αστέρα, όμως η Τούμπα δεν πανηγύρισε και το 0-0 δεν άλλαξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ