Λωρίδα κυκλοφορίας αποκλειστικά για πάπιες -Η ενέργεια ευαισθητοποίησης βρετανικής οργάνωσης [εικόνες] - iefimerida.gr

Λωρίδα κυκλοφορίας αποκλειστικά για πάπιες -Η ενέργεια ευαισθητοποίησης βρετανικής οργάνωσης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακολουθώντας το παράδειγμα των ποδηλατόδρομων, μία οργάνωση στη Βρετανία, έβαψε την άκρη υδρόβιων μονοπατιών με λευκή ρίγα και το σήμα της πάπιας.

Έτσι οι πάπιες στο Λονδίνο, το Μπέρμινγχαμ και το Μάντσεστερ απέκτησαν τη δική του λωρίδα κυκλοφορίας. Όπως ανέφεραν μέλη της οργάνωσης, προέβησαν στην κίνηση αυτή για να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα ζώα των πάρκων.

«Βάψαμε λωρίδες για τις πάπιες στα μονοπάτια, μόνο και μόνο για τονίσουμε πως υπάρχει χώρος να μοιραστεί κανείς και πιθανότατα οι πάπιες έχουν προτεραιότητα» δηλώνουν τα μέλη του Canal & River Trust του οργανισμού που ανέλαβε την ενέργεια και που είναι υπεύθυνος για την διατήρηση περισσότερων από 3.220 χλμ υδροβιότοπων στην Αγγλία και την Ουαλία.

Λωρίδα κυκλοφορίας αποκλειστικά για πάπιες -Η ενέργεια ευαισθητοποίησης βρετανικής οργάνωσης [εικόνες]  | iefimerida.gr 0
Λωρίδα κυκλοφορίας αποκλειστικά για πάπιες -Η ενέργεια ευαισθητοποίησης βρετανικής οργάνωσης [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λωρίδα κυκλοφορίας πάπιες Βρετανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ