Απίστευτος καυγάς Ρωμανιά- Γιακουμάτου στον «αέρα»: Βούλωσέ το επιτέλους! -Το «βούλωσέ το» στη γυναίκα σου! [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτος καυγάς Ρωμανιά- Γιακουμάτου στον «αέρα»: Βούλωσέ το επιτέλους! -Το «βούλωσέ το» στη γυναίκα σου! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κόντρα δίχως τέλος ξέσπασε ανάμεσα στον Γιώργο Ρωμανιά και τον Γεράσιμο Γιακουμάτο, οι οποίοι αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής.

Ο καυγάς ξεκίνησε όταν ο γ.γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων αντέδρασε γιατί ο βουλευτής της ΝΔ παρενέβαινε και δεν του επέτρεπε να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του. «Πραγματικά με έσκασε! Δεν με αφήνει να το πω», είπε ο κ. Ρωμανιάς και απευθυνόμενος στον κ. Γιακουμάτο συνέχισε «Για αυτό βρίσκεσαι εκεί που βρίσκεσαι. Και θα βρίσκεστε συνέχεια αν δεν καταλάβατε τι κάνετε», για να πάρει την απάντηση «Μέχρι το Σεπτέμβρη ψάξε πολιτική στέγη, θα δεις τι θα γίνει».

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Γιώργος Αυτιάς, επιχειρώντας να διακόψει για διαφημίσεις «Πάμε σε ένα διάλειμμα μην πάθει τίποτα ο Ρωμανιάς σήμερα», είπε προσπαθώντας να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα, αλλά μάταια, καθώς οι τόνοι ανέβηκαν ακόμη περισσότερο.

«Ρε γ@@το, δεν θα με αφήσει να τελειώσω!», αντέδρασε ξανά ο κ. Ρωμανιάς όταν τον διέκοψε ο κ. Γιακουμάτος, με τον παρουσιαστή να μπαίνει ανάμεσά τους για να τους ηρεμήσει. «Είσαι βαλτός για να ρίχνεις τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας!», είπε έξαλλος ο γ.γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων που συνέχισε «Βούλωσέ το επιτέλους! Βούλωσέ το να το ακούσεις».

Εκεί αντέδρασε ο βουλευτής της ΝΔ απαντώντας σε έντονο ύφος «Το ''βούλωσέ το'' στη γυναίκα σου. Το ''βούλωσέ το'' αλλού. Λες ψέμματα ανελλιπώς!», και τελικά σε εκείνο το σημείο έγινε το διαφημιστικό διάλειμμα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ