Η Τζένιφερ Aνιστον αποκαλύπτει πώς ήταν πριν γίνει διάσημη [εικόνες]

Τα μαλλιά της πάντα αποτελούσαν τάση, ενώ μερικά χρόνια πίσω, όσο μεσουρανούσε πρωταγωνιστώντας στα «Φιλαράκια», κάθε της χτένισμα και κούρεμα αντιγράφονταν από τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο σε χρόνο ρεκόρ.

Έτσι, καθόλου τυχαία δηλαδή, έγινε συνιδιοκτήτρια και εκπρόσωπος της Living Proof μίας εταιρείας με καλλυντικά προϊόντα για τα μαλλιά. Αναλαμβάνοντας μάλιστα τα social media της εταιρείας για μία ημέρα, η Άνιστον έδωσε μία ιδέα στον κόσμο και της καθημερινότητάς της αλλά και της εμφάνισης της μερικά χρόνια πριν.

Εντελώς διαφορετική σε σχέση με σήμερα, στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της εταιρείας, η ηθοποιός φαίνεται σε μικρότερη ηλικία, πιθανότατα λίγο καιρό πριν αρχίσει να πρωταγωνιστεί στα «Φιλαράκια». Τα μαλλιά της είναι αρκετούς τόνους πιο σκούρα και μακριά.

Η ιστορική αναδρομή της Πέμπτης ήταν το hashtag που συνόδευε τη φωτογραφία, ενώ η Άνιστον έγραφε από κάτω: «τον καιρό πριν αποκτήσουμε τη Living Proof», θέλοντας μάλλον να τονίσει πόσο καλό ήταν το αποτέλεσμα των προϊόντων της εταιρείας της στην δική της περίπτωση.

Η δημοφιλής ηθοποιός δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία ούτε για το έτος που τραβήχτηκε η φωτογραφία ούτε για την ταυτότητα της κοπέλας που ποζάρει δίπλα της. Όπως αναφέρει η Daily Mail όμως, με βάση τα ρούχα που φοράνε οι δύο κοπέλες, πρέπει να τραβήχτηκε στα τέλη των 1980s ή στις αρχές1990s, καθώς τότε ήταν στη μόδα τα μακριά φλοράλ φορέματα.

Η Άνιστον όμως έδωσε και στοιχεία για την καθημερινότητα της και έτσι πόσταρε φωτογραφίες με το πρωινό της, τη σαλάτα της, τα δύο σκυλιά της και από το βιβλίο που διαβάζει αυτό το διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Living Proof Τζένιφερ Άνιστον φωτογραφία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ