Ο ΠΑΟΚ μιλά με τον Στέφανο Αντονέλι - iefimerida.gr

Ο ΠΑΟΚ μιλά με τον Στέφανο Αντονέλι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον ΠΑΟΚ μπορεί να έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα πλέι οφ της Super League και τον στόχο του Champions League, ωστόσο ήδη ψάχνουν την ενίσχυση ενόψει καλοκαιριού.

Σύμφωνα με πληροροφίες του sportfm για την θέση του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ έχουν επαφές με τον Στέφανο Αντονέλι. Άλλωστε, ο 48χρονος Ιταλός μόνος… τυχαίος δεν είναι στην «πιάτσα» αφού έχει τη φήμη… «χρυσοδάκτυλου». Ισχυρό ατού σε σχέση με άλλους υποψήφιους είναι το δυνατό βιογραφικό του και η φήμη που τον συνοδεύει σχετικά με την ανάδειξη ταλέντων που στη συνέχεια μοσχοπουλιούνται και γεμίζουν τα ταμεία της ομάδας για λογαριασμό της οποίας κινείται.

Μια από τις τελευταίες τέτοιες επιτυχίες του είναι κι ένας ποδοσφαιριστής που από το περασμένο χειμώνα βρίσκεται (και κάποιοι λένε πως παραμένει) στο μυαλό του προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα. Πρόκειται για τον Πορτογάλο Νέτο, τον οποίο ανακάλυψε στη Νασιονάλ την περίοδο που ο ίδιος ο Αντονέλι κατείχε το πόστο του τεχνικού διευθυντή της Σιένα. Ένα χρόνο μετά, η ιταλική ομάδα πούλησε τον παίκτη στη Ζενίτ, σε τιμή τετραπλάσια από εκείνη που υποχρεώθηκε να καταβάλει, ένα ποσό δηλαδή που ξεπέρασε τα 6 εκατ. ευρώ!

Ένα επιπλέον προσόν του Αντονέλι σε σχέση με τον ανταγωνισμό και κάτι που φυσικά αρέσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, είναι το γεγονός πως ο Αντονέλι υπήρξε ατζέντης ποδοσφαιριστών, γεγονός που συνεπάγεται άριστη γνώση της αγοράς. Μάλιστα, το 1996 ήταν ο μάνατζερ που έκλεισε τη μεταγραφή του Ρομπέρτο Ντι Ματέο στην Τσέλσι… Από το 2004 γύρισε σελίδα στην καριέρα του αναλαμβάνοντας τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Άσκολι, ενώ αντίστοιχο πόστο κατείχε σε Τορίνο (2007-2008), Ουντινέζε (2008-2012) και Σιένα μέχρι πρόσφατα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ