Τι λέει ο Μενσά-Μπονσού και η ΑΕΚ για την αμφεταμίνη που ανιχνεύθηκε - iefimerida.gr

Τι λέει ο Μενσά-Μπονσού και η ΑΕΚ για την αμφεταμίνη που ανιχνεύθηκε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν... βόμβα έσκασε στην οικογένεια της ΑΕΚ η είδηση ότι ανιχνεύθηκε η ουσία αμφεταμίνη σε δείγμα του Ποπς Μενσά – Μπονσού.

Το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπινγκ, από την ημέρα που ήρθε ο Μενσά – Μπονσού στην ΑΕΚ (τέλη 2014), έκανε έλεγχο σε τρία ματς της «Βασίλισσας». Στα εντός έδρας παιχνίδια με Παναθηναϊκό, Κηφισιά και Τρίκαλα. Με τον ΠΑΟ (62-70) στις 16 Φεβρουαρίου ο Βρετανός σέντερ είχε 18 πόντους και 11 ριμπάουντ, με την Κηφισιά στις 15 Μαρτίου (97-73) είχε 21 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ με τα Τρίκαλα στις 18 Απριλίου (96-73) μέτρησε 15 πόντους και 17 ριμπάουντ.

Οι πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν από την AEK, αναφέρουν πως ο παίκτης είχε δηλώσει στον ΕΣΑΚΕ το φάρμακο που έπαιρνε (πρόκειται για φαρμακευτικό σκεύασμα που παίρνει εδώ και χρόνια ο παίκτης για να αντιμετωπίσει μια ασθένεια) κανονικά στις αρμόδιες αρχές -και άρα όλοι γνώριζαν τα συστατικά του.

Στη «Βασίλισσα» υπήρξε σύσκεψη, όπου κλήθηκε να παρευρεθεί για να δώσει εξηγήσεις ο Βρετανός σέντερ και ακούστηκε η άποψη του. Στην Ενωση δεν καρατομούν τον παίκτη και ήδη ζήτησαν λεπτομέρειες από το ΕΣΚΑΝ για το θέμα, επιφυλασσόμενοι για τις μελλοντικές κινήσεις τους.

Η ΚΑΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής: «Όπως μας ενημέρωσε σήμερα (22/05) το ΕΣΚΑΝ, ο αθλητής Ποπς Μενσά Μπονσού κατά την πρώτη εξέταση του δείγματος, που έδωσε στον έλεγχο που υποβλήθηκε μετά τον αγώνα με τα Τρίκαλα, στις 18 Απριλίου 2015, στο ΟΑΚΑ, ανιχνεύθηκε η ουσία αμφεταμίνη. Ο παίκτης κλήθηκε και έδωσε εξηγήσεις ενώπιον της διοίκησης. Η ΚΑΕ ΑΕΚ ζήτησε ήδη από το ΕΣΚΑΝ λεπτομέρειες για την ανάλυση του δείγματος και επιφυλάσσεται για τις επόμενες κινήσεις της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ