Πάει για το «μπαμ» με Καρτάμπια η ΑΕΚ [βίντεο] - iefimerida.gr

Πάει για το «μπαμ» με Καρτάμπια η ΑΕΚ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την υπέρβαση θα ψάξει η ΑΕΚ με την απόκτηση του Φεντερίκο Καρτάμπια. Ο 22χρονος αριστεροπόδαρος Αργεντινός αγωνίζεται δανεικός στην Κόρδοβα αλλά ανήκει στη Βαλένθια με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2017.

Ο Καρτάμπια αγωνίζεται με την ίδια ευκολία στα αριστερά και δεξιά της επίθεσης. Ανήκει στη Βαλένθια από το 2013 με την οποία πέρυσι σημείωσε 3 γκολ σε 40 συμμετοχές ωστόσο δεν χωρούσε στο φετινό πλάνο της ομάδας του Μεστάγια. Οι «νυχτερίδες» τον παραχώρησαν δανεικό στην Κόρδοβα, με την οποία πραγματοποιεί φέτος εξαιρειτκή σεζόν έχοντας 4 γκολ και 5 ασίστ σε 30 εμφανίσεις. Πρόκειται για έναν παίκτη, ο οποίος έχει την τελική προσπάθεια, εκτελεί άριστα τα στημένα και είναι ταχύτατος.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα προσπαθήσει να συζητήσει για το ενδεχόμενο δανεισμού του με την περίπτωσή του φυσικά να μην είναι καθόλου εύκολη αφού οι φετινές του εμφανίσεις έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ φεντε καρταμπια Βαλένθια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ