Η κόρη του Γιαννάκη ξεσπά εναντίον των αδερφών Αγγελόπουλων - iefimerida.gr

Η κόρη του Γιαννάκη ξεσπά εναντίον των αδερφών Αγγελόπουλων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έμεινε στην θέση του προπονητή του Ολυμπιακού από το 2008 μέχρι και το 2010. Στο ξεκίνημα της μεγάλης πορείας των Πειραιώτών, δίχως ωστόσο πολλές επιτυχίες.

Τα αδέρφια Αγγελόπολοι ξόδεψαν πάρα πολλά λεφτά και δεν είδαν τίτλους. Ούτε ελληνικό πρωτάθλημα, ούτε Ευρωπαϊκό.

Το 2009 οδήγησε τον Ολυμπιακό μετά από 10 χρόνια σε Final 4 της Euroleague όπου αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες από τον Παναθηναϊκό. Την επόμενη χρονιά οδήγησε τον Ολυμπιακό στον τελικό της Euroleague και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος. Αποτέλεσε έτσι το μοναδικό Έλληνα που συμμετείχε σε τελικό Euroleague ως παίκτης και προπονητής.

Μ' ένα ποστ όλο νόημα, η κόρη του Παναγιώτη Γιαννάκη, Κέλλυ πήρε θέση για όλα όσα είπαν για τον πατέρα της οι αδελφοί Αγγελόπουλοι στην πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσαν.

«Ο κόουτς Γιαννάκης είχε και επιλογές πολλών εκατομμυρίων δικές του και παραλίγο να μην πηγαίναμε τελικό στο Παρίσι στον τελικό του 2010. Πάντα ακούμε τις εισηγήσεις των προπονητών, αλλά δεν γίνονται όλες δεκτές» είπαν οι ιδιοκτήτες του ΟΣΦΠ.

Η κόρη του Γιαννάκη ξεσπά εναντίον των αδερφών Αγγελόπουλων | iefimerida.gr 0

Η απάντηση της κόρης του Γιαννάκη ήταν η εξής:

«Κύριοι: Ξέρετε ποιοι είστε. Μόνο γέλιο μου προκαλείτε με αυτά που λέτε. Το να ξεχνάς από πού ξεκίνησες και να μην λες ευχαριστώ στον άνθρωπο που σου έδειξε τον τρόπο, να φτάσεις εκεί όπου έφτασες, είναι αχαριστία. Να είστε σίγουροι πως θα το βρείτε μπροστά σας σύντομα για να καταπιείτε μία και καλή τα λόγια σας. Υ.Γ.: Αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας σε αποφάσεις που παίρνετε, αν θέλετε να λέγεστε άντρες».

Η κόρη του Γιαννάκη ξεσπά εναντίον των αδερφών Αγγελόπουλων | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ