Χολιγουντιανός ηθοποιός «τύφλα» από τις βότκες πέφτει από την καρέκλα on camera [βίντεο] - iefimerida.gr

Χολιγουντιανός ηθοποιός «τύφλα» από τις βότκες πέφτει από την καρέκλα on camera [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπιλ Μάρεϊ είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς των τελευταίων δεκαετιών, ωστόσο, κατάφερε να γίνει πρωτοσέλιδο για διαφορετικούς λόγους.

Ο διάσημος καλλιτέχνης ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή την Τρίτη, ωστόσο, εμφανίστηκε στο πλατό εντελώς «τύφλα» και μάλιστα όταν πήγε να καθίσει στην καρέκλα δεν τα... κατάφερε.

Προσέφερε μια μεγαλοπρεπή τούμπα στους τηλεθεατές την ώρα μάλιστα που ο παρουσιαστής της εκπομπής μιλούσε στην κάμερα, ενώ, ένας κακόμοιρος τεχνικός προσπαθούσε να καταλάβει τι συνέβη.

Ο ίδιος τα έριξε στον... Ντέιβιντ Λέτερμαν δηλώνοντας ότι έκανε παρέα μαζί του και γιόρτασαν την αποχωρήσή του με... βότκες.

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φήμες που λένε ότι η τούμπα του Μπιλ Μάρεϊ δεν ήταν τίποτε άλλο από μια ακόμη φάρσα του μεγάλου ηθοποιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπιλ Μάρεϊ Τούμπα Χόλιγουντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ