Σκανδάλισε τις Κάννες η 3D ταινία του Νοέ - Σεξ και όργια δίχασαν το κοινό [εικόνες] - iefimerida.gr

Σκανδάλισε τις Κάννες η 3D ταινία του Νοέ - Σεξ και όργια δίχασαν το κοινό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οργια, hardcore σεξ και μπόλικος αισθησιασμός αποτελούν τη νέα ταινία «Love» του Γκασπάρ Νοέ, προκαλώντας σοκ στο κοινό των Καννών με πολλούς να χαρακτηρίζουν τις σκηνές «αηδιαστικές».

Η ταινία είναι μια ιστορία 3D με πολύ μα πολύ σεξ με τον δημιουργό να δηλώνει πως το «Το "Love" θα κάνει τ' αγόρια να κ@@@ και τα κορίτσια να δακρύσουν».

Οπως φαίνεται, όμως, από τις αντιδράσεις στην αίθουσα έγινε μόνο το πρώτο, με τους περισσότερους να μένουν άφωνοι από το αποτέλεσμα και να διχάζονται για την ιστορία και πως αυτή παρουσιάστηκε.

Σκανδάλισε τις Κάννες η 3D ταινία του Νοέ - Σεξ και όργια δίχασαν το κοινό [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Κριτικός του Guardian έγραψε χαρακτηριστικά: «Σε ορισμένα σημεία φαίνεται λες και οι θεατές θα πρέπει να σκύψουν για να αποφύγουν κάτι που έρχεται προς το μέρος τους (σ.σ αναφορά σε σκηνή που δείχνει την κορύφωση του πρωταγωνιστή)…Είναι hardcore αλλά λιγότερο από τις προηγούμενες ταινίες του Νοέ».

Από την πλεύρα του το BBC σημειώνει: «Σίγουρα δεν ήταν πορνό. Ο επίλογός του δεν ήταν αυτού του επιπέδου».

«Όπως και το κακό σεξ, φαίνεται λες και δεν τελειώνει ποτέ, χωρίς κλιμάκωση ή τέλος», τόνισε η κριτικός Σόφι Κόφμαν από το περιοδικό «White Little Lies», μέσω Twitter.

Σκανδάλισε τις Κάννες η 3D ταινία του Νοέ - Σεξ και όργια δίχασαν το κοινό [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φεστιβάλ Καννών love Γκασπάρ Νοέ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ