Παπαδημούλης: Στο ντουλάπι το Grexit, πραγματικοί οι κίνδυνοι το Brexit και Frexit - iefimerida.gr

Παπαδημούλης: Στο ντουλάπι το Grexit, πραγματικοί οι κίνδυνοι το Brexit και Frexit

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καθησυχαστικός αναφορικά με πιθανό Grexit, αλλά ανήσυχος για έναν Brexit και Frexit εμφανίστηκε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Η Ευρώπη πρέπει να βάλει οριστικά στο ντουλάπι τη φάρσα περί Grexit, για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τους πραγματικούς κινδύνους του Brexit, το οποίο ετοιμάζει με το δημοψήφισμα ο κ. Κάμερον και του Frexit, το οποίο υπόσχεται με δημοψήφισμα η κα.Λεπέν, αν κερδίσει τις προεδρικές εκλογές», επεσήμανε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, ο κ. Παπαδημούλης εκτίμησε ότι είναι η ώρα των ηγετών και ότι επείγει να υπάρξει διέξοδος μέσα στις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα, τόνισε ότι η Ελλάδα χρειάζεται ρευστότητα και επιστροφή σε μία κανονικότητα που θα της επιτρέψει να τρέξει στο δεύτερο εξάμηνο με μια σημαντική ανάπτυξη της οικονομίας, καθώς μόνο έτσι θα μειωθεί η ανεργία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παπαδημούλης grexit Brexit Frexit
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ