Θεοδωράκης για Τσίπρα: Να φερθεί ως πρωθυπουργός, όχι σαν αρχηγός των φατριών του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Θεοδωράκης για Τσίπρα: Να φερθεί ως πρωθυπουργός, όχι σαν αρχηγός των φατριών του ΣΥΡΙΖΑ

Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να φερθεί ως πρωθυπουργός της χώρας και όχι ως αρχηγός των «φατριών» του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Αλέξη Τσίπρα ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Μετά το τέλος της συνάντησης με την Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ενωσης Corina Certu, ο επικεφαλής του Ποταμιού ζήτησε από τον πρωθυπουργό να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για το τι μέλλει γενέσθαι στις συζητήσεις με τους θεσμούς.

Ερωτώμενος από δημοσιογράφο ο κ. Θεοδωράκης απάντησε:

«Όταν με το καλό επιστρέψει ο Πρωθυπουργός από τη Ρίγα της Λετονίας νομίζω θα είναι πολύ καλό και εμείς το θεωρούμε πολύ απαραίτητο να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για το πως εξελίσσονται τα πράγματα. Υπάρχει ένα 50%-60% του κόσμου που δεν ανήκει στο σχηματισμό ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και πρέπει να μάθει επιτέλους -πέρα από τις κομματικές ενημερώσεις που κάνουν- πως εξελίσσονται τα πράγματα για τη χώρα στις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους μας» και συνέχισε:

«Νομίζω πως είμαστε στο σημείο μηδέν και δε μπορούμε να περιμένουμε άλλο. Θέλουμε συγκεκριμένες απαντήσεις για το τι διαπραγματευόμαστε, τι ζητάμε, τι απαιτούμε και πότε βλέπουμε να υπάρχει λύση. Είναι μεγάλη υποχρέωση του Αλέξη Τσίπρα- και το λέω για πολλοστή φορά-να φερθεί ως Πρωθυπουργός της χώρα, ως Πρόεδρος της Κυβέρνησης και όχι ως αρχηγός των φατριών του Σύριζα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ