Τα ζώδια της Πέμπτης 21 Μαΐου

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για εσάς τους Κριούς συνεχίζονται οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας (συγγενείς και φίλους) ίσως ακόμη και με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τις καταστάσεις. Σήμερα, ένα οικογενειακό θέμα έρχεται στο προσκήνιο, ενώ τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι κοντά σας. Εσείς που είστε γεννημένοι γύρω στις 5-8 Απριλίου συνεχίζετε να είστε σε μια αρκετά καλή φάση, με πολλές αλλαγές να είναι προ των πυλών.

Ταύρος
Ταύροι μου, η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους τονίζει ακόμη περισσότερο τα θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σας. Από την μια πλευρά έχετε αρκετά έξοδα, από την άλλη ασχολείστε με παλιές υποθέσεις σας. Βέβαια, οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές ευνοούνται, ειδικά για εσάς που είστε γεννημένοι στις αρχές Μαΐου. Οικογενειακά θέματα αλλά και θέματα ακίνητης περιουσίας δεν λείπουν.

Δίδυμοι
Δίδυμοί μου Χρόνια Πολλά για τα γενέθλιά σας! Με τον Ήλιο να περνά πλέον στο δικό σας ζώδιο αισθάνεστε πιο δυνατοί και πιο ανανεωμένοι, αν και όσοι είστε γεννημένοι γύρω στις 22-23 Μαΐου θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί. Γενικότερα, οι Δίδυμοι του Μαΐου έχετε να δώσετε μεγάλους αγώνες για τα επαγγελματικά σας. Παλιές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο για εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-6 Ιουνίου . Σήμερα, ένα οικονομικό θέμα φαίνεται να έχει πάρει έναν καλό δρόμο.

Καρκίνος
Με την Σελήνη να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο εσείς οι Καρκίνοι μπορείτε να ασχοληθείτε με τις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις, ενώ όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Ιουλίου θα έχετε πολλές και σημαντικές συναντήσεις.Πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ενδεχομένως να σας απασχολήσουν με τις υποθέσεις τους. Όμως, προσέχετε τις κινήσεις σας και μην δίνετε αφορμές για σχόλια, ενώ το άγχος που έχετε δεν σας αφήνει να χαρείτε την καθημερινότητά σας. Προσέχετε την υγεία σας.

Λέων
Με τον Ήλιο να περνά στους Διδύμους εσείς οι Λέοντες είστε πιο χαλαροί πιο φιλικοί στη συμπεριφορά σας, ενώ γενικότερα θα ασχοληθείτε πάρα πολύ με τους φίλους σας ή την συλλογική δουλειά. Πολλά θέματα που αφορούν τους φίλους σας έρχονται τώρα στο προσκήνιο, παλιές συζητήσεις επανέρχονται, ενώ δεν αποκλείεται να απορρίψετε κάποιους από αυτούς. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ευνοούνται ιδιαίτερα. Αποφύγετε να συζητήσετε τώρα οικονομικά θέματα που αφορούν το επόμενο διάστημα.

Παρθένος
Εσείς οι Παρθένοι θα έχετε σήμερα συναντήσεις με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και με ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό, είτε φίλους, είτε ανθρώπους με τους οποίους θα συζητήσετε για επαγγελματικά θέματα. Όμως, η κοινωνική και η επαγγελματική σας ζωή σας φορτίζει, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι τον Αύγουστο.

Ζυγός
Οι κοινωνικές αλλά και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές σήμερα για εσάς τους Ζυγούς, ενώ το πέρασμα και του Ήλιου στο φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων σας κάνει να επανέρχεστε σε ανθρώπους που έχετε να δείτε από παλιά ή να προγραμματίζετε γενικότερα κάποιες μετακινήσεις ή ταξίδια. Όμως προσέχετε, ίσως αυτές οι επιθυμίες σας προς το τέλος της εβδομάδας προσκρούσουν πάνω σε υποθέσεις που έχουν σχέση με την εργασία ή την υγεία σας.

Σκορπιός
Για εσάς τους Σκορπιούς το πέρασμα και του Ήλιου στους Διδύμους, μαζί με τον Ερμή και τον κυβερνήτη σας Άρη, εντείνουν τις σκέψεις που κάνετε για τα οικονομικά σας, ίσως ακόμη και για την υγεία κάποιων δικών σας προσώπων. Για όσους είστε γεννημένοι τον Νοέμβριο ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια, ενώ η συναισθηματική σας ζωή υπόσχεται πολλά, αρκεί να μην πιέζετε τους αγαπημένους σας.

Τοξότης
Η είσοδος και του Ήλιου στο απέναντί σας ζώδιο δημιουργεί εντάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες που δημιουργούνται αυτόν τον καιρό. Όσοι είστε γεννημένοι τον Νοέμβριο θα πρέπει να προσέχετε καθώς θα συμβούν πολλά απρόσμενα γεγονότα, ενώ για τους Τοξότες του Δεκεμβρίου ευνοούνται οι συναντήσεις και οι συζητήσεις. Για πολλούς από εσάς αλλιώς θα ξεκινήσει ο μήνας για την συναισθηματική σας ζωή και αλλιώς θα τελειώσει.

Αιγόκερως
Για εσάς τους Αιγόκερους, η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο λειτουργεί σαν να έχετε προσωπική πανσέληνο, ζητώντας σας να ασχοληθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Θέματα της εργασίας ή της υγείας σας έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Προσέχετε μην κάνετε λάθη, και μην αναμίξετε ένα πρόσωπο της οικογένειας σας, ή γενικότερα του περιβάλλοντός σας με τα οικονομικά σας. Οι σχέσεις σας γενικά διαφοροποιούνται αυτό το διάστημα.

Υδροχόος
Εσάς τους Υδροχόους το πέρασμα και του Ήλιου στους Διδύμους σας κάνει να ασχολείστε με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, ενώ ένα οικονομικό θέμα σας φορτίζει. Οι σχέσεις σας με τα πρόσωπα του εργασιακού σας περιβάλλοντος είναι ιδιαίτερα καλές, όπως και η υγεία σας, παρά το γεγονός ότι θα πρέπει να προσέχετε και να μην πιέζετε καταστάσεις.

Ιχθείς
Για τους Ιχθύς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου οι καταστάσεις εντείνουν τις οικογενειακές σας υποθέσεις ενώ η συναισθηματική ζωή όσων είστε γεννημένοι τον Μάρτιο δείχνει να υπόσχεται πολλά, με την Σελήνη αλλά και Αφροδίτη στον Καρκίνο να σας ευνοούν. Ένα θέμα εργασίας έρχεται στο προσκήνιο.

Πηγή: astrologos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ