«Εσβησε» η θρυλική τραβεστί Αλόμα - iefimerida.gr

«Εσβησε» η θρυλική τραβεστί Αλόμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έφυγε από τη ζωή η γνωστή τραβεστί Αλόμα, κατά κόσμον Μπάμπης Ταμουτζίδης, καθώς υπέκυψε στα σοβαρά εγκαύματα που είχε υποστεί, όταν ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμα που ζούσε.


Την τελευταία εβδομάδα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας, ωστόσο δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία 67 χρόνων.

«Εσβησε» η θρυλική τραβεστί Αλόμα | iefimerida.gr 0


Για 45 χρόνια η Αλόμα, είχε γίνει θρύλος, στις πίστες των τραβεστί.
Είχε γίνει γνωστή γιατί μιλούσε ανοιχτά για το σεξουαλικό της προσανατολισμό, και τα δικαιώματα των τραβεστί.
Από τη δεκαετία του 1980 έκανε τηλεοπτικές εμφανίσεις και έδινε συνεντεύξεις, προκαλώντας σχόλια με τα όσα αποκάλυπτε και υπερασπιζόταν τα δικαιώματα των τραβεστί και των εκδιδόμενων γυναικών στη Συγγρού.

«Εσβησε» η θρυλική τραβεστί Αλόμα | iefimerida.gr 1


Τα τελευταία χρόνια κυκλοφορούσε ως Μπάμπης Ταμουτζίδης, όπως ήταν το πραγματικό όνομα της Αλόμα, ζούσε φτωχικά, συντροφιά με το σκύλο της, χωρίς να δέχεται επισκέψεις καθώς είχε χάσει επαφή με παλιούς φίλους. «Οι άνθρωποι μπορεί να σε προδώσουν, τα ζώα ποτέ», συνήθιζε να λέει.
Σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις σε τηλεοπτική εκπομπή τον περασμένο Νοέμβριο αποκάλυψε ότι έγινε τραβεστί για λόγους επιβίωσης, δήλωσε ότι δεν αισθάνθηκε ποτέ γυναίκα και τάχθηκε κατά της αλλαγής φύλου με χειρουργική επέμβαση. «Με μια περούκα και μια φούστα δεν γίνεσαι γυναίκα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εσβησε» η θρυλική τραβεστί Αλόμα | iefimerida.gr 2

Από μια παλιά της εμφάνιση στην τηλεόραση:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλόμα τραβεστί έσβησε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ