Απίστευτο: 11χρονο αγοράκι θέλει να γίνει κοριτσάκι - iefimerida.gr

Απίστευτο: 11χρονο αγοράκι θέλει να γίνει κοριτσάκι

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 11χρονος Τόμας Λόμπελ από την Καλιφόρνια, αποκαλεί τον εαυτό του Τάμι και δεν θέλει να περάσει την εφηβεία σαν αγόρι, αφού προτιμά να είναι κορίτσι.

Η περίπτωση του μικρού Τόμας έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στις ΗΠΑ, καθώς την απόφαση του ανήλικου αγοριού να προχωρήσει σε αλλαγή φύλου στηρίζουν και οι δύο ομοφυλόφιλες μητέρες του, οι οποίες δηλώνουν πως το κάνουν αυτό γιατί φοβούνται πως θα αυτοκτονήσει. Οι ίδιες λένε πως ο μικρός το πρώτο πράγμα που είπε σε ηλικία 3 ετών, όταν έμαθε την νοηματική γλώσσα (καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα ομιλίας) ήταν η φράση «Είμαι κορίτσι» γι' αυτό και οι ίδιες φρόντισαν από ηλικία μόλις 8 ετών να του χορηγήσουν τα κατάλληλα φάρμακα, μέσω μιας πρωτοποριακής μεθόδου στο Berkeley της Καλιφόρνια, ώστε να περιορίσουν την έκκριση αντρικών ορμονών γιατί πιστεύουν ότι είναι προτιμότερο να κάνει κάποιος αλλαγή φύλου σε μικρή ηλικία.
Η διάγνωση των γιατρών που εξέτασαν τον μικρό Τόμας σε ηλικία μόλις 7 ετών ήταν ότι πάσχει από σοβαρή διαταραχή σεξουαλικής ταυτότητας και φοβούμενοι το ενδεχόμενο να προκαλέσει μόνος του ακρωτηριασμό των γεννητικών του οργάνων ενέκριναν τη διαδικασία αλλαγής φύλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ