ΠΑΣΟΚ: Η κυρία Κωνσταντοπούλου γυρίζει με το ζωνάρι λυμένο - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Η κυρία Κωνσταντοπούλου γυρίζει με το ζωνάρι λυμένο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ο εκάστοτε Πρόεδρος της Βουλής, δια του Φρουράρχου, είναι αρμόδιος και υπεύθυνος για την αστυνόμευση εντός του κτιρίου της Βουλής» αναφέρει η ανακοίνωη του ΠΑΣΟΚ σχετικά με το νέο επεισόδιο της ΠτΒ κας Κωνσταντοπούλου έξω από τη Βουλή.

«Για την αστυνόμευση εκτός του περιβόλου του κτιρίου της Βουλής την αρμοδιότητα και την ευθύνη τη φέρει η εκάστοτε κυβέρνηση, η αστυνομική αρχή και σε πολλές περιπτώσεις - όπως όταν υπάρχει συγκέντρωση ή διαδήλωση ως μορφή άσκησης του δικαιώματος του συνέρχεσθαι - ο εισαγγελέας.

Η κα Κωνσταντοπούλου είναι προφανές ότι γυρίζει «με το ζωνάρι λυμένο» αναζητώντας ευκαιρίες διαφοροποίησης από μια κυβέρνηση στην ορκωμοσία της οποίας παρέστη ως παρακολούθημα της και η οποία - δια του κ. Τσίπρα - την επέλεξε ως Πρόεδρο της Βουλής.

Η Χώρα έχει πολλά προβλήματα λόγω του στρατηγικού αδιεξόδου της κυβέρνησης. Δεν υπάρχει περιθώριο για πρόσθετα θεσμικά προβλήματα. Ούτε καν για πρόσθετο θέαμα καθώς η κυβέρνηση παράγει ήδη περισσότερο από αυτό που μπορεί να καταναλώσει η κοινή γνώμη» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ενα ειρωνικό τουίτ για την πρόεδρο της Βουλής ανήρτησε και ο βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔ ‏@Odysseas

"Δίκαιο"το αίτημα της Ζωής ν αφήσουν τους διαδηλωτές να φτάσουν στο Μαξίμου! Το μήνυμα είναι σαφές, οι Μερκελιστές βρίσκονται στο Μαξίμου!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ Κωνσταντοπούλου Βουλή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ