Παρέμβαση Ρέντσι στο ιταλικό ποδόσφαιρο για τα στημένα παιχνίδια - iefimerida.gr

Παρέμβαση Ρέντσι στο ιταλικό ποδόσφαιρο για τα στημένα παιχνίδια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι δήλωσε έτοιμος και αποφασισμένος να παρέμβει μετά τις αποκαλύψεις για τα στημένα παιχνίδια στις μικρές κατηγορίες του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Το νέο σκάνδαλο των στημένων αγώνων στις μικρές κατηγορίες της Ιταλίας θα προκαλέσει πιθανότατα την παρέμβαση του ίδιου του πρωθυπουργού της χώρας, όπως τόνισε ο ίδιος ο Ρέντσι σε δηλώσεις του και μεταφέρει το sdna.

«Αρκετά με τους ύποπτους χαρακτήρες που διοικούν τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ας δώσουμε το ποδόσφαιρο πίσω στις οικογένειες. Θα το ζητήσω εγώ ο ίδιος από τις ομοσπονδίες. Είναι καιρός για μια αλλαγή. Είμαι αηδιασμένος γιατί το ποδόσφαιρο αποτελεί μία επιπλέον ποιότητα σε αυτή τη χώρα. Οι εκλογές έχουν περάσει και θα ήθελα να κάνω κάτι. Ας μαζευτούμε σε ένα τραπέζι και ας μιλήσουμε. Χρειάζεται κάθαρση», επισήμανε ο Ρέντσι.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Κάρλο Ταβέκιο, πρόσθεσε πως χρειάζονται να ληφθούν δραστικά μέτρα με σημαντικότερο όλων τον έλεγχο των ανθρώπων που βρίσκονται στις διοικήσεις των ομάδων. «Το ποδόσφαιρο αμαυρώνεται από αυτά τα γεγονότα. Το ποδόσφαιρο πάσχει από εκπαίδευση κι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το αλλάξουμε. Οι ιθύνοντες των συλλόγων χρειάζονται έλεγχο, αλλιώς δεν θα λύσουμε το πρόβλημα. Χρειάζεται να ελεγχθεί το ποινικό τους μητρώο, γιατί στο τέλος όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι μπλέκονται», υπογράμμισε ο Ταβέκιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ