Ο Μάλκοβιτς μηνύει την Le Monde που τον είπε φοροφυγά - iefimerida.gr

Ο Μάλκοβιτς μηνύει την Le Monde που τον είπε φοροφυγά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αμερικανός ηθοποιός Τζον Μάλκοβιτς κατέθεσε μήνυση εναντίον της εφημερίδας Le Monde και δύο αρθρογράφων της στο πλαίσιο των αποκαλύψεων « SwissLeaks » για την τράπεζα HSBC.

Πράγματι, στο φύλλο της 10ης Φεβρουαρίου 2015 αλλά και στο σάιτ της η Le Monde είχε δημοσιεύσει μια έρευνα που αποδείκνυε ότι η βρετανική HSBC βοηθούσε τη φοροδιαφυγή μέσω της θυγατρικής της με το ίδιο όνομα στην Ελβετία.
Η εφημερίδα ανέφερε πολλά διάσημα ονόματα τα οποία είχαν χρησιμοποιήσει αυτές τις υπηρεσίες της τράπεζας και ανάμεσά τους βρισκόταν του ηθοποιού Τζον Μάλκοβιτς.
Η σταρ εκτιμά ότι το όνομά του δημοσιεύτηκε «αδίκως», σύμφωνα με τον δικηγόρο του. Δεν αρνείται ότι έχει λογαριασμό στην Ελβετία από το 1994, σε μια τράπεζα που εξαγοράστηκε αργότερα από την HSBC. Αυτός ο λογαριασμός, όμως, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, έχει δηλωθεί στην αμερικανική εφορία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζον Μάλκοβιτς μηνύει Le Monde φοροφυγάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ