Συμβουλές για νιόπαντρες από την Μαριέττα Χρουσαλά - iefimerida.gr

Συμβουλές για νιόπαντρες από την Μαριέττα Χρουσαλά

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βιβλίο με συμβουλές για τις φρεσκοπαντρεμένες γράφει η Μαριέττα Χρουσαλά η οποία διαψεύδει μέσω ανθρώπων του κύκλου της τις φήμες που κυκλοφόρησαν για πιθανή εγκυμοσύνη της, ενώ η ίδια βρίσκονταν στην Ιταλία.
Όπως ανέφερε άνθρωπος του κύκλου της σήμερα στην εκπομπή Πρωινή Μελέτη « Η Μαριέττα επέτρεψε χτες από το εξωτερικό κι έμαθε ότι κάποια blogs γράφουν ότι θα γίνει μητέρα, στεναχωρήθηκε πολύ γιατί θεωρεί πως εγκυμοσύνη είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα και δεν πρέπει να παίζουν με αυτό, καθώς θέλει κι εκείνη πολύ ένα παιδί», ανέφερε η πηγή και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή γράφει ένα βιβλίο μαζί με τη μητέρα της, ώστε να βοηθήσει όλες τις φρεσκοπαντρεμένες. Πρόκειται να έχει μυστικά της καλής νοικοκυράς και συμβουλές για καλή συμπεριφορά προς την πεθερά».
Βέβαια την είδηση πως η Μαριέττα Χρουσαλά μαζί με την μαμά της Αγλαϊα σκόπευαν να γράψουν μια «Οικιακή Βίβλο» που θα βοηθήσει την Ελληνίδα νοικοκυρά στις δουλειές του σπιτιού, την είχαμε πρωτοακούσει την περασμένη Άνοιξη, αλλά τώρα όλες οι νιόπαντρες μπορούν να χαλαρώσουν καθώς επιβεβαιώνεται πως σύντομα η Μαριέττα θα τους δώσει την λύση για ότι τις απασχολεί.

Το βιβλίο θα περιέχει όλων των ειδών τις συμβουλές για όλες τις νοικοκυρές.Οι νοικοκυρές θα μπορούν να ενημερωθούν από τον τρόπο που μπορεί να φρεσκάρει το αγαπημένο χαλί μέχρι να σβήσει μια για πάντα τις ενοχλητικές γρατζουνιές από τα έπιπλα.

Όσοι αγοράσουν το βιβλίο θα μάθουν πως να τοποθετούν σωστά τα τρόφιμα στα ράφια του ψυγείου, αλλά και πως να αρωματίζουν με φυσικό τρόπο τα ρούχα μέσα στις ντουλάπες.

Επίσης η Μαριέττα με τη μαμά της έχουν συγκεντρώσει φυσικές συνταγές για τόνωση, ευεξία και την πιο βαθιά ενυδάτωση της γυναικείας επιδερμίδας.
Αυτό θα πει νοικοκυρά... Τυχερός ο Λέων

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ