ΟΛΠ: Διέθεσε πετρέλαιο κίνησης για να μη διακοπεί η λειτουργία του λιμανιού - iefimerida.gr

ΟΛΠ: Διέθεσε πετρέλαιο κίνησης για να μη διακοπεί η λειτουργία του λιμανιού

Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη διάθεση πετρελαίου κίνησης στα σκάφη των πλοηγίδων του Πλοηγικού Σταθμού Πειραιά, προκειμένου να μη διακοπεί η λειτουργία του λιμανιού, αποφάσισε για δεύτερη φορά μέσα στο α' εξάμηνο του 2015, ο ΟΛΠ Α.Ε. .

Σύμφωνα με σημερινή του ανακοίνωση ο ΟΛΠ με την απόφαση 33/2015 ενέκρινε 30.000 λίτρα και με την απόφαση 77/2015 44.500 λίτρα.

Σύμφωνα με στελέχη της πλοηγικής που μίλησαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για το θέμα, παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει δικά της έσοδα από τέλη πλοήγησης που κατατίθενται στην Τράπεζα της Ελλάδος, δεν έχουν εκταμιευθεί από τα αρμόδιες υπηρεσίες τα αναλογούντα χρηματικά ποσά λόγω γραφειοκρατικής διαδικασίας.

Σύμφωνα με στελέχη της πλοηγικής, η υπηρεσία ζητά κάθε χρόνο 440.000 ευρώ σε καύσιμα για τις πλοηγίδες προκειμένου να κινηθούν και να οδηγήσουν με ασφάλεια στο λιμάνι κρουαζιερόπλοια και ποντοπόρα πλοία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΛΠ λιμάνι πετρέλαιο κίνησης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ