Ο Κ. Τασούλας «γλεντάει» τον Καμμένο: Δεν ευκαίρησε να τον δει ο αμερικανός ομόλογός του - iefimerida.gr

Ο Κ. Τασούλας «γλεντάει» τον Καμμένο: Δεν ευκαίρησε να τον δει ο αμερικανός ομόλογός του

(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το όπλο της ειρωνείας επιστράτευσε ο συντονιστής Εξωτερικών και Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τασούλας, για να στηλιτεύσει το φιάσκο με την ματαίωση της συνάντησης του Π. Καμμένου με τον Αμερικανό ομόλογό του.

«Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Πάνος Καμμένος αναχώρησε για τις ΗΠΑ, προκειμένου όπως προανήγγειλε, να συναντηθεί με τον Αμερικανό ομόλογό του, χωρίς όμως να είχε σιγουρέψει, όπως φαίνεται, τη συνάντηση!» τόνισε ο κ. Τασούλας.

Στο ίδιο ύφος, πρόσθεσε: «Πληροφορούμεθα ότι ο υπουργός Αμύνης των ΗΠΑ δεν θα ευκαιρήσει να συναντήσει τον κ. Καμμένο , παρά τις … γενναιόδωρες προσφορές του τελευταίου για παραχωρήσεις βάσεων, επισκευές αεροσκαφών ύψους 500 εκ. δολαρίων και εκμετάλλευσης του 30% των μελλοντικών κοιτασμάτων πετρελαίου».

Καταλήγοντας ο συντονιστής Αμυνας της ΝΔ, ανέφερε: «Λυπούμαστε πραγματικά για αυτή την εξέλιξη, που δείχνει, πως τόσο σύντομα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, σπατάλησε τόσο κεφάλαιο αξιοπιστίας της χώρας μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κώστας Τασούλας Πάνος Καμμένος ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ