Αυτή η Χιονάτη θα είναι πολύ σκοτεινή! [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή η Χιονάτη θα είναι πολύ σκοτεινή! [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται στην Ουαλία τα γυρίσματα της νέας ταινίας Snow White and the Huntsman και ήδη κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες που φανερώνουν πως η Χιονάτη της Kristen Stewart θα έχει ξεκάθαρα μια πολύ σκοτεινή πλευρά.

Η ταινία που σκηνοθετεί ο Ρούπερτ Σάντερς αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2012 και είναι μια από τις πιο πολυαναμενόμενες νέες παραγωγές αφού μας υπόσχεται να μας αφηγηθεί την χιλιοειπωμένη ιστορία της Χιονάτης μέσα από μια τελείως διαφορετική, σκοτεινή και αιματηρή πλευρά. Την Χιονάτη ερμηνεύει η Kristen Stewart του Twilight που η ίδια εξηγεί «Μην περιμένετε να δείτε μια γλυκιά Χιονάτη που κάθεται δίπλα στο πηγάδι και τα πουλάκια της λένε τί να κάνει...» και αλήθεια λέει αφού σε αυτή τη νέα κινηματογραφική μεταφορά του παραμυθιού η Χιονάτη τα βρίσκει με τον κυνηγό που έχει έρθει για να την σκοτώσει και μαζί εκδικούνται την κακιά μάγισσα που θα την ερμηνεύσει η Charlize Theron.

Αυτή η Χιονάτη θα είναι πολύ σκοτεινή! [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αυτή η Χιονάτη θα είναι πολύ σκοτεινή! [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Αυτή η Χιονάτη θα είναι πολύ σκοτεινή! [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ