Τα... πήρε ο πρόεδρος και έδιωξε 17 ποδοσφαιριστές και προπονητή [βίντεο] - iefimerida.gr

Τα... πήρε ο πρόεδρος και έδιωξε 17 ποδοσφαιριστές και προπονητή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ομάδα υποβιβάστηκε. Ο πρόεδρος έπρεπε να κάνει κάτι. Και αυτός αποφάσισε να τα... σαρώσει όλα. Έλυσε 17 συμβόλαια ποδοσφαιριστών και απομάκρυνε τον ποδοσφαιριστή.

Έτσι, απλά η Μπλακπουλ μετά τον υποβιβασμό της στην Α' Αγγλίας (τερμάτισε 24η στην Τσάμπιονσιπ) έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές πια.

Ο τεχνικός, Λι Κλαρκ, είχε αποχωρήσει νωρίτερα με το συμβόλαιο να λύνεται μετά από αμοιβαία επιθυμία. Στους 10 ποδοσφαιριστές που έμειναν, περιλαμβάνονται ο πρώην επιθετικός της Νιούκαστλ, Νάιλ Ρέιντζερ, αλλά και ο Τζέιμι Ο' Χάρα, πρώην μέσος της Άρσεναλ.

Οι ιδιοκτήτες Οουεν Οϊστον (στην παρακάτω φωτογραφία) και Βαλερί Μπελόκον αποφάσισαν να χτίσουν μια νέα ομάδα, με τον πρόεδρο Καρλ Οιστον να... αποψιλώνει το ρόστερ.

Τα... πήρε ο πρόεδρος και έδιωξε 17 ποδοσφαιριστές και προπονητή [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Και να θυμηθεί κανείς οτι δύο εβδομάδες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ φέτος, οι ιδιοκτήτες είχαν στην ομάδα μόλις οκτώ επαγγελματικά συμβόλαια και μέσα σε λίγες ημέρες έφτιαξαν την ομάδα. Αποτέλεσμα να πέσει με 4 νίκες, 14 ισοπαλίες και 28 ήττες σε 46 ματς πρωταθλήματος και τελευταία στην βαθμολογία.

Δείτε βίντεο με την εισβολή οπαδών μετά τον υποβιβασμό της ομάδας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ