«Βόμβα» μεγατόνων στο ιταλικό ποδόσφαιρο - Συλλήψεις κατά τη διάρκεια της νύχτας για στημένους αγώνες - iefimerida.gr

«Βόμβα» μεγατόνων στο ιταλικό ποδόσφαιρο - Συλλήψεις κατά τη διάρκεια της νύχτας για στημένους αγώνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα νέο μεγάλο σκάνδαλο στημένων αγώνων ξέσπασε στην Ιταλία και η επιχείρηση που στήθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής βραδιάς με όνομα «Dirty Football» είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 50 ατόμων.

Οπως μεταδίδουν όλα τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η δικογραφία ξεπερνάει τις 1,000 σελίδες και σε αυτήν εμπλέκονται ποδοσφαιριστές, παράγοντες και προπονητές από ομάδες της 3ης και 4ης εθνικής κατηγορίας του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Η κύρια κατηγορία είναι εγκληματική δράση με στόχο την αθλητική απάτη και τις έρευνες συντονίζει η εισαγγελία της πόλης Καταντζάρο, στη νόται Ιταλία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στελέχη και παίκτες των ομάδων φέρονται να είχαν άμεσες επαφές και στενές οικονομικές συναλλαγές με νονούς της μαφίας της Καλαβρίας, της Ντράγκετα, με στόχο την οργάνωση στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων και στοιχημάτων. Πραγματοποιούνται επίσης έφοδοι σε γραφεία διαφόρων ομάδων, με κατάσχεση εγγράφων, ενώ καθοριστική θεωρήθηκε η ηχογράφηση τηλεφωνικής συνομιλίας του Πιέτρο Γιαννάτσο, γιού γνωστού νονού της Ντράγκετα.

Οι έρευνες, που αφορούν πάνω από 30 ομάδες, έχουν επεκταθεί στις περιφέρειες της Καλαβρίας, της Νάπολης, του Μπάρι, του Σαλέρνο, αλλά και στον ιταλικό βορρά, στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνου, της Γένοβας, της Μόντζα και του Ρίμινι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιταλία Ποδόσφαιρο στημένοι αγώνες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ