«Ανθρωποθυσία οι απολύσεις στο Δημόσιο μέσω της εφεδρείας» - iefimerida.gr

«Ανθρωποθυσία οι απολύσεις στο Δημόσιο μέσω της εφεδρείας»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη διαφωνία τους με ενδεχόμενες αμεσες απολύσεις, μέσω του καθεστώτος της εφεδρείας, εξέφρασαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μιλώντας ακόμα και για "ανθρωποθυσίες»

Μιλώντας στον ANT1 97,2 , o κ. Κώστας Γείτονας είπε, μεταξύ άλλων, «θα το θεωρούσα, ανθρωποθυσία. Δεν είμαι υπέρ των ανθρωποθυσιών και κανένας δεν είναι. Όμως από την άλλη μεριά, εδώ γίνεται μια προσπάθεια για να βγούμε πέρα, είμαστε στη μέση, θα βουλιάξουμε». Ο βουλευτής Ιωαννίνων Θανάσης Οικονόμου τόνισε ότι «οι άμεσες απολύσεις είναι απευκταίες, πιστεύω ότι είναι σενάριο για να μην πραγματοποιηθεί, πιστεύω ότι δεν θα πραγματοποιηθεί». Αποό την άλλη πλευρα μιλώντας στο ίδιο σταθμό ο βουλευτής Μεσσηνίας Οδυσσέας Βουδούρης ανέφερε: «Για μένα η κόκκινη γραμμή είναι η σωτηρία της Ελλάδας... Εγώ δεν βάζω την κόκκινη γραμμή στην απόλυση ή μη απόλυση των δημοσίων υπαλλήλων, βάζω την κόκκινη γραμμή στην ταχύτητα και στην αποφασιστικότητα των μεταρρυθμίσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ