Ο δήμαρχος Χαλανδρίου καταγγέλλει μαφιόζικο εμπρησμό στο Θέατρο Ρεματιάς - iefimerida.gr

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου καταγγέλλει μαφιόζικο εμπρησμό στο Θέατρο Ρεματιάς

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI /ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τη φωτιά που έκαψε χθες στο Ρέμα Χαλανδρίου και έκανε στάχτες το θέατρο, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος σε συνέντευξή του σήμερα το πρωί κατήγγειλε ότι η πυρκαγιά ήταν αποτέλεσμα μαφιόζικου εμπρησμού.

Μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα Mega ο δήμαρχος ανέφερε για το Θέατρο Ρεματιάς: «Έχουν περιλούσει με εύφλεκτο υλικό τα καθίσματα, βρήκαμε φωτογραφίες με γκαζάκια, υπάρχει ένας πόλεμος από 1η Σεπτεμβρίου ενάντια στη δημοτική αρχή, προσπαθούν να μην αδειοδοτηθεί το θέατρο αυτό, δεν θα τους περάσει».

«Το θέατρο που φτιάχτηκε πριν από 34 χρόνια και λειτουργούσε όλα αυτά χρόνια ως μοναδικός χώρος πολιτισμού στο Χαλάνδρι, θα συνεχίσει να λειτουργεί, θα αποκατασταθούν όλες οι ζημιές το συντομότερο δυνατό και δεν πρόκειται το Χαλάνδρι να υποκύψει σε λογικές μαφίας», διεμήνυσε ενώ τόνισε ότι το προγραμματισμένο για τις 6 Ιουνίου φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

«Την περασμένη Παρασκευή είχαμε ολοκληρώσει τις εργασίες καθαρισμού, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για το Φεστιβάλ», είπε ο κύριος Ρούσσος εξηγώντας ότι ο χώρος του θεάτρου δεν ανήκει στο δήμο Χαλανδρίου, αλλά «κάποιοι έχουν κινήσει γη και ουρανό ώστε το θέατρο να μην αποκτήσει άδεια λειτουργίας».

«Είναι πρακτικές μαφίες, ξεκινήσαμε σήμερα το πρωί με τη βοήθεια της περιφέρειας, με τις υπηρεσίες δήμου τις εργασίες καθαρισμού, θα κάνουμε το φεστιβάλ που ήταν προγραμματισμένο για τις 6 Ιουνίου, θα το προλάβουμε, δεν θα τους κάνουμε τη χάρη», ανέφερε.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου καταγγέλλει μαφιόζικο εμπρησμό στο Θέατρο Ρεματιάς | iefimerida.gr 0
Ο δήμαρχος Χαλανδρίου καταγγέλλει μαφιόζικο εμπρησμό στο Θέατρο Ρεματιάς | iefimerida.gr 1
Ο δήμαρχος Χαλανδρίου καταγγέλλει μαφιόζικο εμπρησμό στο Θέατρο Ρεματιάς | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ