Book Night στην Στοά του Βιβλίου - iefimerida.gr

Book Night στην Στοά του Βιβλίου

[node-title]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με εισιτήριο ένα... βιβλίο, όλοι οι βιβλιοφάγοι μπορούν να δώσουν ραντεβού την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στις 20:00, στη στοά του Βιβλίου, για να συμμετάσχουν στο Book Night που διοργανώνουν τα καταστήματα Public και το Public Book Friends.
Πρόκειται για μια δράση που γίνεται στo πλαίσιο της εκστρατείας για τη διάδοση της ανάγνωσης βιβλίων στην Ελλάδα και θα φιλοξενηθεί στον χώρο της Στοάς του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Αρσάκειο Μέγαρο). Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους και μόνη προϋπόθεση για την είσοδό σας στο event είναι να έχετε φέρει μαζί σας ένα βιβλίο από την προσωπική σας βιβλιοθήκη, καθώς τα βιβλία που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν σε νοσοκομεία και φυλακές.
Το Book Night θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μουσική από γνωστούς Djs και παραγωγούς του ραδιοφώνου, αλλά και live εμφανίσεις του Χρήστου Θηβαίου, της Νατάσσας Μποφίλιου και της Ελένης Τσαλιγοπούλου.
Παράλληλα οι Γιώργος Αμιράς, Νίκος Ορφανός και Φώτης Σεργουλόπουλος θα μας παρουσιάσουν το αγαπημένο τους βιβλίο, ενώ θα υπάρχει και μια comic art δράση, καθώς οι Σπύρος Δερβενιώτης, Μιχάλης Διαλυνάς, Γιώργος Μπότσος και Αλεξία Οθωναίου της Comicdom θα σχεδιάζουν live μπροστά στο κοινό, ενώ θα υπάρχει και συνάντηση με συγγραφείς στο «καφενείο» των συγγραφέων.
Τη βραδιά θα συντονίσουν οι Θοδωρής Βαμβακάρης και Τάκης Γιαννούτσος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ