Κίνηση για Χριστοδουλόπουλο κάνει ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Κίνηση για Χριστοδουλόπουλο κάνει ο Ολυμπιακός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα είναι ο επόμενος Έλληνας, τον οποίο θα προσπαθήσει να αποκτήσει ο Ολυμπιακός.

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal» αναφέρει ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού αναμένεται να ξεκινήσει επαφές με τη Βερόνα αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος Ιταλίας, για την απόκτηση του διεθνούς μεσοεπιθετικού. Ο Χριστοδουλόπουλος βρισκόταν και πέρυσι στο μεταγραφικό στόχαστρο των πρωταθλητών, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις είχαν σύντομη διάρκεια όμως τώρα φαίνεται ότι υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη του Βίτορ Περέιρα για την απόκτησή του.

Ο Λάζαρος δεσμεύεται με άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο στη Βερόνα, κάτι που σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να δαπανήσουν ένα ποσό και προς τον ιταλικό σύλλογο ενώ οι απολαβές του ποδοσφαιριστή αγγίζουν τις 800.000 ευρώ. Ο 28χρονος παίκτης μετράει φέτος 22 συμμετοχές στο ιταλικό πρωτάθλημα και δεν θα έλεγε «όχι» στην επιστροφή του στην πατρίδα, αποτελώντας μια βασικότατη λύση για την 11άδα του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ