Η απάντηση της Ομοσπονδίας της Βραζιλίας για το σκάνδαλο: Δεν την... πουλήσαμε την Εθνική - iefimerida.gr

Η απάντηση της Ομοσπονδίας της Βραζιλίας για το σκάνδαλο: Δεν την... πουλήσαμε την Εθνική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την κατηγορηματική διάψευση της έδωσε η Ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Βραζιλίας στις κατηγορίες πως μία εταιρία σαουδαραβικών συμφερόντων, η «Dallah Al-Baraka», με έδρα τις νήσους Κέιμαν είναι αυτή που επιλέγει τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στους αγώνες της «Σελεσάο».

Στην ανακοίνωση της η CBF τονίζει πως η όλη υπόθεση αποτελεί... αποκύημα της φαντασίας του δημοσιογράφου Jamil Chade που αποκάλυψε την υπόθεση, ενώ η ευθύνη κατάρτισης του ρόστερ της ομάδας ανήκει αποκλειστικά στους προπονητές της.

Ωστόσο, επιβεβαίωσε πως πέφτει η αξία ενός αγώνα, αν δε χρησιμοποιούνται οι καλύτεροι της παίκτες, παρομοιάζοντας ενδεχόμενη απουσία τους με αυτήν του τραγουδιστή ροκ μπάντας! «Αντίθετα με το δημοσίευμα της «Estado» η ομοσπονδία της Βραζιλίας, δεν έχει πουλήσει την εθνική ομάδα. Είναι μία γελοία υπόθεση για την οποία δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο και μόνο εξηγεί την ανάγκη του δημοσιογράφου Jamil Chade να δημιουργήσει σκάνδαλο. Η ομοσπονδία της χώρας είπε ότι η επιλογή των παικτών που στελεχώνουν την εθνική ομάδα ανήκει στο τεχνικό τιμ. Βάζουν τώρα και στο παρελθόν τους καλύτερους παίκτες», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Βραζιλιάνικη Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

«Όλος ο κόσμος παρακολουθεί παιχνίδι με παιχνίδι την επιλογή της ομάδας να ανακοινώνεται δημόσια και προφανώς ξέρουν πως ο δημοσιογράφος είπε ψέματα λέγοντας ότι οι επιλέγονται οι παίκτες με εμπορικά κριτήρια. Αν μία ομάδα δεν χρησιμοποιεί τους καλύτερους της παίκτες, η αξία του φιλικού μειώνεται. Έτσι και η Μπαρτσελόνα αν δεν βάζει τον Νέιμαρ, τον Μέσι και τον Σουάρες η αξία τους μειώνεται. Αν μία ροκ μπάντα παίζει χωρίς τον τραγουδιστή της, η αποτίμηση της συναυλίας θα πρέπει να επαναδιαπραγματευθεί», κατέληξε η CBF.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ