Νέα επίθεση σε Σπανούλη: Δεν ξέρει να χάνει – Μου αρέσει να τον βλέπω θλιμμένο [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Νέα επίθεση σε Σπανούλη: Δεν ξέρει να χάνει – Μου αρέσει να τον βλέπω θλιμμένο [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Ευρώπης, ωστόσο στην Ισπανία ασχολούνται ακόμη με τον Βασίλη Σπανούλη και όσα έγιναν με τους Ρούντι και Ματσιούλις.

Ο Γιόνας Ματσιούλις θεωρεί πως ο Ολυμπιακός προκρίθηκε άδικα στον τελικό της Euroleague, ενώ δεν έκρυψε πως του αρέσει να βλέπει θλιμμένο τον αρχηγό του ΟΣΦΠ.

Η ιστοσελίδα rsport.ru φιλοξενεί δηλώσεις του 30χρονου Λιθουανού φόργουορντ: «Για να είμαι ειλικρινής και κατά την γνώμη μου είναι λίγο άδικο που ο Ολυμπιακός έφτασε στον τελικό του Final Four. Εκεί έπρεπε αν είναι η ΤΣΣΚΑ, η οποία ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ημιτελικού. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη νίκη. Η Ρεάλ περίμενε πολύ καιρό για αυτό. Αξίζαμε τη νίκη. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να επιστρέψει, αλλά παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Κάναμε όσα έπρεπε, μεταξύ των οποίων και να τακτοποιήσουμε τον Σπανούλη».


Επίσης, ο Γιόνας Ματσιούλις αναφερόμενος στο επεισόδιο με τον Βασίλη Σπανούλη, είπε στο krepsinis.net : «Με προσέβαλε. Επέστρεψε και μετά δόθηκαν οι τεχνικές ποινές. Μου αρέσει να βλέπω το πρόσωπό του θλιμμένο».

Το επεισόδιο μεταξύ του Σπανούλη και του Ρούντι Φερνάντεθ λίγα δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση του μεγάλου τελικού της Turkish Airlines Euroleague, που βρήκε νικητές τους "μερένγκες", έκανε το γύρο του διαδικτύου. Η αντίδραση του Έλληνα παίκτη, να εκτοξεύσει την μπάλα στο κεφάλι του Ισπανού άσου, όπως είναι λογικό, δεν άρεσε στα ισπανικά ΜΜΕ, τα οποία καυτηρίασαν το συμβάν.

Νέα επίθεση σε Σπανούλη: Δεν ξέρει να χάνει – Μου αρέσει να τον βλέπω θλιμμένο [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το σχόλιο της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας «AS», η οποία ανέβασε το VIDEO της «κοκκορομαχίας», έχοντας ως τίτλο: «Ο Σπανούλης που δεν ξέρει να χάνει: πέταξε την μπάλα στο κεφάλι του Ρούντι. Ο Έλληνας σταρ απέτυχε να αποδεχθεί την ήττα και επιτέθηκε στον φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης. Του έριξε την μπάλα στο κεφάλι για να του δείξει την απογοήτευσή του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ