Ξέσπασε πόλεμος Τριελβελέρ-Σαπέν: Μια φωτογραφία «δηλητήριο» από την πρώην πρώτη κυρία [εικόνα] - iefimerida.gr

Ξέσπασε πόλεμος Τριελβελέρ-Σαπέν: Μια φωτογραφία «δηλητήριο» από την πρώην πρώτη κυρία [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια φωτογραφία του Σαπέν με σερπαντίνες στο κεφάλι ανέβασε στο διαδίκτυο η Βαλερί Τριερβελέρ θέλοντας έτσι να απαντήσει σε όσα σχετικά με αυτή είπε σε συνέντευξη του, ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών.

Ολα άρχισαν όταν ο Σαπέν, μιλώντας κατά τη διάρκεια συνέντευξης του, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν πίστευε πως η Τριερβελέρ κάνει λάθος όταν εξακολουθεί να τοποθετείται δημόσια. «Ναι, το πιστεύω, αλλά είναι επιλογή της», είπε προσθέτοντας πως κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει σε κανέναν να μιλά, ευτυχώς.

Η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Βαλερί Τριερβελέρ φρόντισε λοιπόν να του απαντήσει δημόσια, συνοδεύοντας μάλιστα την απάντησή της με μία φωτογραφία του, όχι και πολύ κολακευτική.

«Μισέλ, τον 21ο αιώνα οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα να εκφράζονται», του έγραψε στο Twitter, συνοδεύοντας μάλιστα το tweet της με μία φωτογραφία του υπουργού από εκδήλωση, στην οποία απεικονίζεται με σερπαντίνες στο κεφάλι του.

«Ακόμα και οι 3,5 εκατομμύρια άνεργοι», πρόσθεσε παραπέμποντας εμμέσως πλην σαφώς στο προηγούμενο χαρτοφυλάκιο του νυν υπουργού Οικονομικών.

Ξέσπασε πόλεμος Τριελβελέρ-Σαπέν: Μια φωτογραφία «δηλητήριο» από την πρώην πρώτη κυρία [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τριερβελέρ Σαπέν σερπαντίνες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ