Φωνές του Περέιρα στους παίκτες του Ολυμπιακού - iefimerida.gr

Φωνές του Περέιρα στους παίκτες του Ολυμπιακού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην Σκόντα Ξάνθη με τον Βίτορ Περέιρα να μην είναι καθόλου ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο τελευταίο φιλικό με τον Παναιτωλικό.

Η αγωνιστική απραξία μέχρι την ημέρα του τελικού, ήταν ο μεγαλύτερος προβληματισμός του Περέιρα, ο οποίος όλες αυτές τις μέρες δεν σταματάει να μιλάει στους ποδοσφαιριστές του. Οι τελευταίοι πάντως είδαν το άλλο πρόσωπο του Πορτογάλου τεχνικού. Στο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, ο Περέιρα εξερράγη στην ομιλία του προς τους παίκτες, οι οποίοι όπως αποδείχθηκε έλαβαν το μήνυμα και έφτασαν στο τελικό 3-0 στο δεύτερο μέρος.

«Δεν καταλαβαίνω τι κάνετε, γιατί παίζετε έτσι. Προετοιμαζόμαστε για έναν τελικό και αυτό που είδα στα πρώτα λεπτά 45 λεπτά δεν δείχνει τίποτα. Παίζοντας έτσι δείχνουμε ότι δεν έχουμε νοοτροπία για να πάμε να νικήσουμε στον τελικό. Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί στον αγωνιστικό χώρο, πιο αποφασιστικοί, με περισσότερο νεύρο, να πηγαίνουμε πιο δυνατά στις μονομαχίες. Πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοσή μας», είπε αρχικά ο 46χρονος προπονητής και συνέχισε:
«Η σωστή νοοτροπία είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για την ομάδα. Και τώρα, αλλά και τη νέα χρονιά, θα πρέπει να έχουμε τη σωστή νοοτροπία. Όλοι έχουμε φιλοδοξίες και θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλους. Και εγώ θέλω να πάω ψηλά ως προπονητής, αλλά και εσείς ως ποδοσφαιριστές. Έτσι όπως εμφανιστήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, όμως, δεν μπορούμε να πάμε πουθενά. Αυτή είναι η εικόνα που θέλω να και πρέπει να βγάζετε στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Βίτορ Περέιρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ