Κύκλωμα εκβιαστών στην ΕΛ.ΑΣ. -Συνελήφθη ένας αστυνομικός και ένας αλλοδαπός - iefimerida.gr

Κύκλωμα εκβιαστών στην ΕΛ.ΑΣ. -Συνελήφθη ένας αστυνομικός και ένας αλλοδαπός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη ενός αστυνομικού και ενός αλλοδαπού για «παράνομη κατακράτηση, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και απρόκλητες σωματικές βλάβες» προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. την Παρασκευή.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει τεθεί κύκλωμα εκβίασης, για το οποίο εκτιμάται ότι είχε την υποστήριξη ευρύτερου πυρήνα επίορκων αστυνομικών.

Όπως έγινε γνωστό, με ανακοίνωση από το γραφείο του υπουργού Επικρατείας Παναγιώτη Νικολούδη, η ΕΛ.ΑΣ. την περασμένη Παρασκευή προχώρησε στη σύλληψη ενός αστυνομικού και ενός αλλοδαπού για «παράνομη κατακράτηση, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και απρόκλητες σωματικές βλάβες».

Εκτιμάται ότι υπάρχει ευρύτερος πυρήνας επίορκων αστυνομικών ο οποίος ελέγχει το συγκεκριμένο κύκλωμα εκβίασης και για τον οποίο οι έρευνες συνεχίζονται και αναμένονται άμεσα συλλήψεις και παραπομπές στον εισαγγελέα με εντολή και του υπουργού Επικρατείας.

Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., σε συνεννόηση με τον υπουργό Επικρατείας, εντόπισε το κύκλωμα των αλλοδαπών που με τη στήριξη και τη συνεργασία επίορκων αστυνομικών επιδιδόταν σε ποικίλες παράνομες δράσεις στο κέντρο της Αθήνας και σύντομα θα εξαρθρωθεί ολόκληρο το κύκλωμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ