Συμπλοκή «νονών» της νύχτας στη λεωφόρο Αλεξάνδρας - iefimerida.gr

Συμπλοκή «νονών» της νύχτας στη λεωφόρο Αλεξάνδρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαφιόζικη επιχείρηση που, σύμφωνα με την Αστυνομία, αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας σημειώθηκε τα ξημερώματα στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Δύο άγνωστοι, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, πυροβόλησαν δύο φορές με πιστόλι εναντίον αυτοκινήτου που οδηγούσε 28χρονος «μπράβος», ο οποίος δεν τραυματίστηκε. Οι σφαίρες καρφώθηκαν στο καπό και στην πόρτα του αυτοκινήτου, ενώ οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα και εξαφανίστηκαν.

Ο 28χρονος είναι σεσημασμένος για εκβιάσεις και άλλα αδικήματα, ενώ πριν από δύο χρόνια κατηγορήθηκε για το θάνατο 63χρονου επιχειρηματία στους Αμπελοκήπους, τον οποίο γρονθοκόπησε με αποτέλεσμα να πεθάνει από καρδιακή ανακοπή αργότερα στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».

Για την υπόθεση αυτή ο 28χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στις φυλακές, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η επίθεση εναντίον του είχε χαρακτήρα «προειδοποίησης», αλλά ο ίδιος δεν βρέθηκε για να δώσει κατάθεση.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ